müdürlerin elinden yetkileri alınmalı


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

müdürlerin elinden yetkileri alınmalı

Like Tree20Likes

Konu: müdürlerin elinden yetkileri alınmalı

  • #1
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_



    müdürlerin elinden yetkileri alınmalı





    Arkadaşlar sürekli müdürle tartışuyorum artık çekilmez hale geldi.Tennefüslerde yardımcı sınıftayken günde 2 kere 2-3 dakikalığına öğretmenler odasına çayımı almaya çıkıyordum bu müdürün gözüne battı.geçen yıl hiç sınıftan dışarıya çıkmazken diğer arkadaş aynı benim şimdiki yaptığım gibi yapıyordu ve ona hiç sesini çıkarmıyordu.sabahları dersimiz 9:00 da başlıyor ve hiç gerekçe göstermeden 10 dk önce sınıfta olmamı istiyor. bunun dışında taşımalıyla gelen bir öğrencim var. maddiyatları iyi olduğu halde anasınıfı servisine vermeyen bir velimin çocuğunu bekliyorum 14:15 kadar.müdür yasal olmadıgını bildiği halde sınıftan hiç cıkmadan beklememi istiyor. dersim bittiğinde çaya çıkmak istediğimi söylediğimde bana düşünürüz diyor.resmen dalga geçiyor.hiç saygısı yok. benimle ilğili şeyleri diğer arkadaşı ve yardımcıyı kullanarak bana iletiyor.böyle yaptıkça diğer arkadaş ve yardımcı da ayrı telden çalmaya başladılar. bizi birbirimize düşürdü.o okulda huzurum kalmadı.müdüre bir şeyler söylemeye gelmiyor. kendi tüm sorumlulukları öğretmene veriyor idare olarak hiç bir sorumluluğu üstlenmiyor bir de küçük görüp değersiz biriymişim gibi davranıyor.bu kadar kibirli bir insan görmedim müdürlerin ellerinden bazı yetkiler alınmalı çatıştıgında bunları kullanıyorlar. bizler köle değiliz.kendileri ne oldum delisi oluyorlar insanca muamele gösterenin sayısı çok az. kendini gerçekleştirememiş insaları müdür yapmasınlar. imza kampanyası başlatalım.
    umut dalları and izi_2021 like this.

  • #2
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_







    öğrenci servisine çocukları 10 dk önce bindirdiğmde sorun yapıyor. mazeret izni vermiyor sürekli rapor almaya sevkediyor.üstelik müdürle kötü oldumu herkesle de kötü oluyorum herekes bir kenara çekiliyor.arkadaşlar yazamadıgım çok şey var böyle huzursuz yerde de kalmak istemiyorum.okulöncesine geçen yüksek puanlı sınıfçılardan dolayı tayin istenecek yerde kalmadı.
    umut dalları likes this.

  • #3
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_







    müdürlerin ellerinden yetkilerini alsınlar sadece bir kişiye vermek haksızlık

  • #4
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_







    birlik olmalıyız

  • #5
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ







    öğretmenlerim herkesin sorumlulukları ve görevleri vardır. Bizler hakkımızı gereğince bilirsek idari amiriniz dahil kimse birşey yapamaz. giriş çıkış saatlerimiz bellidir. gerekçe gösterilmeden yasal bir zorunluluk olmadan okulda kalmazsınız. öncelikle soru ve sorunlarınızı idareniz ile makul bir şekilde konuşun, çözüme ulaşmazsa bağlı bulunduğunuz milli eğitime başvurunuz.
    şahsınıza, haklarınıza müdahele etme yetkisi kimsede yoktur.
    kaldı ki herkes orada devletin okulu için kalıyor, maaşını devletten alıyor. her birimin görev ve sorumlulukları ilgili kanun ve yönetmeliklerde mevcut.

  • #6
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_







    arkadaşlar dersim 9:00 da başlıyor. pazartesi günleri 8:30 da istiklal marşına katılmam isteniyor.ben kendisine bu ve buna benzer konularda ne yapmam gerektiğini bildiğimi söyleyince bilmeseydin sana sınıf vermezdik dedi ve ben bunu hiç unutamıyorum. sınıfı sanki o veriyor.diğer arkadaşa neden sessiz kaldığını sorunca senin yüzünden müdürle kötü mü olucağım dedi onunlada bağımı kopardım tek başıma kaldım.
    umut dalları likes this.

  • #7
    goncafiliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.Haziran.2009
    Nereden
    adana
    Mesajlar
    6,083
    @goncafiliz







    Allah yardımcınız olsun Öğretmenim. Gıcık bir müdüre düşmüşsünüz. ama Emine Hocam çok haklı. haklarınızı çok iyi bilin ve asla yedirmeyin. çünkü bu imza toplanıp düzeltilecek bir durum değil. her alanda olduğu gibi eğitimde ve müdürlükte de böyle insanlar var ve hep olacak malesef. önemli olan onlarla başedebilmek. yönetmelikle çıkın karşısına. herşeyiniz resmi olsun. daha da olmuyorsa biliyorsunuz mobbing artık suç sayılıyor. gerekli mercilere başvurun derim.
    umut dalları and izi_2021 like this.
    Rabbim...

    Benliğimin gururundan uzak eyle beni...

    AMIN...

  • #8
    yazson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2010
    Mesajlar
    55
    @yazson







    Merhaba hocam
    Bildiğim kadarıyla törenlere tüm öğretmenlerin katılma zorunluluğu var yani öyle istersem katılırım istemezsem katılmam gibi birdurum olamıyor. Bizim müdür illaki çocuklarla bahçeye çıkacaksın demiyor çünkü ben tören saatinde çoktaann derse başlamış oluyorum. Ama çocuklarıma her törende bahçeye cıkmıs olursak bahcede o an sınıfta olursak sınıfta ya da bazı yağışlı havalarda koridorda sıra olup saygı duruşunda bulunmayı öğrettim ve her törende bunu yapıyoruz.
    Sınıftan çıkma konusuna gelince evet sınıftan ayrılamazssın çocukların başında bulunma zorunluluğun var ama çok önemli bir durum olursa elbette çocukların başında birisini bırakmak koşulu ile bir kaç dakikalığına çıkabilirsin. Bizim sınıfta okul telefonu var bazen mdr yardımcımız aradığında bile sınıftan cıkamayacağımı mümkünse dersten sonra uğrayacağımı yada yardımcımı göndermeyi teklif ediyorum. Canım çay istediğinde okulumuzun çaycısından rica ettim bana 2 kere belli saatlerd çay getiriyor. Ekstra bişi istersm yardımcımdan rica ediyorum.
    Ayrıca sınıfımın dersten önce hazır olup olmadığını kontrol etmek için yada sınıfı derse hazırlamak için en az 20 dk önce okula geliyorum.
    Yönetmeliği iyi bilmek gerekiyor herşey orda açıkça belirtiliyor zaten ders saatlerinden kılık kıyafete kadar herşey belirtiliyor. Yönetmelik dışında sende bir şey isteniyorsa yapmak zorunda değilsin zaten..

  • #9
    Handan Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Kayseri
    Mesajlar
    19,326
    @Handan Hoca







    Hocam, siz devlet memurusunuz sınıfa 10 dk önce gelme zorunluluğunuz yok. Ama hazırlık için siz isterseniz tabiki 10-15 dk önce sınıfa gelebilirsiniz. İşinizi layıkıyla yaptıktan sonra kimsenin size bir şey söyleme hakkı yoktur. Müdürünüzün niye sadece size böyle davrandığını anlamadım...
    goncafiliz likes this.


  • #10
    rabiaa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Aralık.2013
    Mesajlar
    9
    @rabiaa_







    Hazırlığımı 1 gün öncesinden yapmaya çalışıyorum.Haklarımı aradığım için gözüne batıyorum.İSTİKLAL MARŞINA KATILMAYACAĞIM DEMİYORUM.YANLIŞ ANLAŞILMASIN.
    goncafiliz likes this.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. müdürlerin yıllık çalışma planı
      Konu Sahibi filiz09 Forum İDARECİLER BÖLÜMÜ
      Cevap: 5
      Son Mesaj : 08.Nisan.2014, 20:37
    2. veliler sınıfa alınmalı mı?
      Konu Sahibi daissyy Forum GENEL SORUNLARINIZ
      Cevap: 5
      Son Mesaj : 07.Ağustos.2013, 22:36
    3. Suat Kılıç, tüm müdürlerin istifasını aldı
      Konu Sahibi MeganeCC Forum SPOR
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 20.Ağustos.2011, 04:55
    4. kütahya ili zorunlu yer değiştirme sonuçları (müdürlerin)
      Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum ATAMALAR VE TAYİN İSTEMLERİ
      Cevap: 3
      Son Mesaj : 10.Ağustos.2010, 00:30
    5. Trafik eğitimi sil baştan ele alınmalı
      Konu Sahibi Emine TURAN TUNÇ Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 01.Ağustos.2010, 09:44

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş