Karaman Bozkandak İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrenci velileri, öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için okulu boyadı. Müdür Habib İnce, bundan sonraki hedeflerinin okul bahçesini ağaçlandırmak olduğunu belirtti.

Karaman’da bir araya gelen Bozkandak İlköğretim Okulu idarecileri, okul aile birliği ve öğretmenleri okulda bakım ve onarım çalışmaları yapılması için karar aldı. İnşaat elbisesi giyen öğretmen ve veliler boya-badana için kolları sıvadı. Öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için boya ve onarım çalışmaları yapan öğretmenler, usta parası vermek yerine okul aile birliğiyle birlikte çalıştı.

Öğrencilere iyi bir gelecek sunmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade öğretmen ve veliler, ortamın güzel olmasıyla öğrencilerinin ders veriminin de artacağına inandıklarını söyledi. Okul Müdürü Habib İnce, fedakar öğretmen ve velilerin, okulda işçi gibi çalıştıklarını dile getirdi. Okulun yaklaşık altı yıl önce hizmete girdiğini anlatan İnce, şimdiye kadar ikinci defa okulu boyadıklarını anlattı.

İlk olarak okulun sınıflarını boyadıklarını belirten İnce, “Öğretmenlerimiz, öğrencilerin güzel bir ortamda eğitim ve öğretim görmeleri için aralıksız çalışıyor. Okul aile birliği de yardımlarını devam ettiriyor. Her şey çocuklarımızın geleceği için yapılıyor.” dedi.

Yaklaşık 110 öğrencisi bulunan okulun müdürü Habib İnce, bundan sonraki hedeflerinin okul bahçesini ağaçlandırmak olduğunu dile getirdi. Basketbol ve voleybol sahasını düzenleyip daha iyi bir konuma getireceklerini bildiren İnce, şunları söyledi: “Toprak olan futbol sahamızı çim ekerek daha kullanışlı hale getirmek istiyoruz. Çok amaçlı kullanılacak olan sahada, çeşitli etkinliklere de yer verilecektir.”

memurlarnet