Memuruz.net olarak 2 etkinliğe katılmanızı rica ediyoruz

ETKİNLİK 1

AYÖP- Ankara olarak, önümüzdeki hafta Ankara Yüksel Caddesinde ataması yapılmayan öğretmenlerin diplomalarından oluşan bir sokak sergisi açılacaktır. Tüm ataması yapılmayan öğretmen arkadaşlardan renkli diploma fotokopilerini aşağıdaki mail adresinden kısa sürede bizlere ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Saygılar...

Mail adresi: [email protected]

MEMURUZ.NET


--------------------------------------------------------------------------------

FAX EYLEMİ ETKİNLİK 2

Bilindiği üzere; TBMM’de bizler için ve ülkemiz için çok ama çok önemli olan olağan bütçe tasarısı görüşmeleri başlamıştır. Bu görüşmeler nedeniyle bazı milletvekillerinin bizlere salık verdiği ve bizlerden önemle üzerinde durmamızı istediği Milli Eğitim Bütçe Tasarısı görüşmeleri için FAX EYLEMİNİ BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ. Milli Eğitim için bütçe tasarısı görüşmeleri 6 Kasım tarihinde başlayacaktır; ancak bizler, ataması yapılmayan öğretmenler ve bizlerin aileleri, arkadaşları, kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler, bu konuya duyarlı olan tüm vatandaşlar 2 hafta öncesinden aşağıda isimlerini ve fax numaralarını verdiğimiz, bütçe komisyonunda ve Milli Eğitim bütçe komisyonunda bulunan tüm milletvekillerini yine aşağıda belirtilen ORTAK METİN üzerinden fax yağmuruna tutmamız gerekmektedir. Onlara hep birlikte, örgütlü bir yapı olduğumuzu gösterir nitelikte baskı unsuru olma görevimizi yerine getirelim. Bu bir onur ve vicdan sorumluluğudur sevgili arkadaşlar. Özellikle illerde bulunan temsilci kardeşlerimizin bu konuya fazlasıyla önem göstermelerini rica ediyoruz. Bütçe görüşmeleri bizlerin önümüzdeki 1 yıl boyunca yapılacak olan atama sayıları için olmazsa olmaz bir şarttır, bunu arttırmamız gereklidir, bunun için her gün veya iki günde bir dahi olsa fax çekilmesi anlamlı olacaktır. Bizler ise Ankara’da meclisteki bütçe komisyonunda ve milli eğitim komisyonunda bulunan milletvekillerini baskı altına almaya gayret gösteriyoruz ve bu gayret, bütçe tasarısı görüşmeleri bitene dek devam edecektir.

NOT: Yapılacak bu eylem sokaklarda bütün eylemlerimizden, basın açıklamalarımızdan, aktivitelerimizden çok ama çok daha önemlidir. Lütfen, yarım saatinizi bile almayacak bu FAX eylemi için: “Başkaları yapıyor nasıl olsa ben yapmayayım” demeyin, sizler de bu önemli aktiviteye- en azından bu şekilde- çok büyük katkıda bulunabilirsiniz.

FAKS NUMARALARINA 0312 ALAN KODUNU EKLEYİNİZ

VEKİLLERİN KİM OLDUKLARINI GÖRMEK İÇİN İSİMLERİNE TIKLAYINIZ

MİLLİ EĞİTİM KOMİSYONU İLETİŞİM ADRESLERİ


https://www.memuruz.net/news_detail....erstitial=true

ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER PLATFORMU

MEMURUZ.NET