Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'dan kadın taraftarlara teşekkür mektubu.

Fenerbahçe Kulübünün resmi internet sitesinde yayınlanan yazı şöyle:

SEVDAN BENİ TERKETMEDİ
Dün, bir kez daha izledim sizleri; genç yaşlı demeksizin bilet için oluşturduğunuz uzun kuyrukları, formalı gençleri, çocukları, hanımları gördüm. Hep bir ağızdan 'Fenerbahçe' deyişinizi dinledim, Fenerbahçe'ye, bizlere verdiğiniz büyük desteği hissettim. Bana bu duyguları yaşatan; Fenerbahçe'nin, büyüklüğü dışında apayrı bir hissiyat, aidiyet, sevgi olduğunu gösteren, tarifi imkansız büyüklükteki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Ben; yıllarca bu birliğin, desteğin, aile hissiyatının, kadın erkek; genç yaşlı demeksizin, tek bir fark olmaksızın oluşan sevgi selinin gücü ve bunun daha da büyümesinin hayali ile çalışmış, gecemi gündüzüme katmıştım… Dün hep birlikte bir kez daha bunu başardığımızı gördüm. Fenerbahçemizi el birliği ile nasıl daha da büyüttüğümüzü gördüm…

Başkanlık görev sürem boyunca -13 yıldır-, Fenerbahçem'den ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım. Şimdi O'nu uzaktan izlerken O'nu ne kadar sevdiğimi daha iyi anlıyorum, duyduğum o imkansız sevgi sanki içimdeki özlemle birlikte katbekat büyüyor.

Ve ben, Aziz Yıldırım; Biliyorum ki, Fenerbahçe sevdası yaşadığım süre boyunca beni asla terk etmeyecek…"