Taraftara Sitem


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Taraftara Sitem

  • #1
    Handan Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Kayseri
    Mesajlar
    19,326
    @Handan Hoca



    Taraftara Sitem





    Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın Taraftarların Son Dakikalarda Kendilerine Yönelik Protestolarına Sitem Etti.

    Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Fenerbahçe'yi 3-0 yendikleri derbi karşılaşmasında takımlarının üst düzey bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirirken, yönetime yönelik eleştirilerin de uygun olmadığını ifade etti.

    Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kenan Öner, yönetim olarak Beşiktaş için her şeyi yaptıklarını belirterek, "Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu her şeyini Beşiktaş 'a veriyorlar. İnanılmaz eleştiriler aldık. Ama geldiğimiz nokta ortada.'' diye konuştu.

    Öner, maça gelmeyen Demirören ile görüşüp görüşmediği sorusuna ise, "Başkanla konuştuk. Duygusallığını herkes biliyor. Karşılaşmadan sonra fazla duygulanmasından dolayı fazla konuşamadık.'' karşılığını verdi.

    Karşılaşmanın her bölümün kendileri adına çok güzel geçtiğini kaydeden Öner, '' Beşiktaş 'ı seven, kalbiyle hisseden tüm camiamıza bu galibiyet armağan olsun. Kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde galibiyet kazandık. Bugün şahane oynadık. Bileğimizin hakkıyla kazandık.'' İfadelerini kullandı.

    YÖNETİCİ YALÇIN'DAN TEPKİLERE SİTEM

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın da taraftarların son dakikalarda kendilerine yönelik protestolarına sitem etti.

    Taraftarların, “Yıldırım Demirören yeter'' tezahüratına yönelik ''Yeter'' diyen Yalçın, 'Taraftarlarımız bu ucuz işleri bıraksınlar. Olmaması gerekiyor. Başkanımız her şeyini veriyor. O yüzden sahip çıkalım. Çocuğu hasta olduğu için gelemedi. Ama başkanın ruhu buradaydı. Onun sayesinde oldu. Taraftarlarımız akıllarını başlarına alsınlar. Bu takım geçen sezon 2 kupayı aldı. Bunu unutmasınlar.'' diye konuştu.

    Yalçın, maçla ilgili olarak da ''3 oldu ama daha fazla gol de olabilirdi. Hafta başından itibaren başkanımız tüm takımla ilgilendi. İnancımızı hiçbir şekilde kaybetmedik. Bu takım yine şampiyon olacak. Ayrıca hedefimiz, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak. O da olacak. Bizler birlik ve beraberlik içindeyiz,'' ifadelerini kullandı.

    Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve birkaç yönetici, karşılaşma sonunda yoğun güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı.

    Cihan

  • #2
    Tuba KALAYCI (tuba07-1903) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Mart.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    3,912
    @Tuba KALAYCI (tuba07-1903)







    Maç 3-0 a gelene kadar takıma destek vardı.Yönetime ise bir tek söz söylenmedi...

    Ne zamanki maç 3-0 oldu yönetime olan protesto bir anlığına başladı ve bitti.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Yıldırım'dan taraftara mektup !
      Konu Sahibi MeganeCC Forum SPOR
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 22.Eylül.2011, 00:36

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş