Fiorentina’nın sol açığı Vargas, Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertli kulübün bonservisine 13 milyon euro önerdiği Perulu oyuncu ‘Yıllık 3.5 milyon euro’ya gelirim’ dedi. Fener’in ilgilendiği Poulsen, Juventus’ta kaldı; Onyewu’yu ise Milan aldı

Fenerbahçe büyük bir transfere imza atmak üzere... Sarı-lacivertli takım, Fiorentina’da forma giyen Juan Vargas’ın transferinde sona geldi. Real Madrid’ten Drente’yi almak üzere olan İtalyan temsilcisine 13 milyon euro öneren yöneticiler, yıldız futbolcuya da yıllık 2.9 milyon euro teklif etti.

600 BİN EURO TARTIŞILACAK

Ancak Perulu oyuncu bu rakamı az buldu ve Sarı-Lacivertliler’e, ‘Yıllık 3.5 milyon euro’ya imza atarım’ dedi. Yönetimin 600 bin euro’luk farkı tartışacağı ve kısa bir süre içinde cevap vereceği ifade edildi. Bu arada Fenerbahçe’nin el attığı iki yıldızdan hayır gelmedi!..

FENER İSTEDİ, MİLAN KAPTI

Danimarkalı Poulsen, Kanarya’nın astronomik teklifine rağmen Juventus’ta kaldı ve bugün idmana çıkacak. Konfederasyon Kupası’nda ABD ile harikalar yaratan Oguchi Onyewu ise İtalyan devi Milan’a imza attı. Nijerya asıllı stoper bu hafta basının karşısına çıkacak.
alıntı