5 yeni film vizyonda


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

5 yeni film vizyonda

  • #1
    BURCU-BAŞKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Haziran.2009
    Nereden
    İZMRRR
    Mesajlar
    6,266
    @BURCU-BAŞKAL



    5 yeni film vizyonda





    Cannes Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü'nü kazanan Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Bir Zamanlar Anadolu'da', Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro'nun oynadığı 'Killer Elite', romantik komedi 'Arkadaştan Öte' haftanın öne çıkanları...
    BİR ZAMANLAR ANADOLU'DA
    Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği ve Muhammet Uzuner, Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel ile Fırat Tanış'ın oynadığı ''Bir Zamanlar Anadolu'da'' filmi, dram sahneleriyle Türk sinemaseverlerle buluşacak.

    64. Cannes Film Festivali'nde ''Jüri Büyük Ödülü''nü kazanan, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Türkiye prömiyerini gerçekleştiren ve Hamburg Film Festivali'nde gösterilecek 3 Türk filminden biri olan ''Bir Zamanlar Anadolu'da''nın konusu şöyle:

    ''Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında 'yeni ve farklı bir şey' çıkacakmış duygusu ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tek düze yollar.''

    THE KILLER ELITE
    Gary McKendry'nin yönettiği ve Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro'nun oynadığı ''Killer Elite'' filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

    Filmde, İngiliz gizli servisinin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir ajan bulunur. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    ARKADAŞTAN ÖTE
    Will Gluck'ın yönettiği ve Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson ile Woody Harrelson'ın oynadığı ''Arkadaştan Öte (Friends With Benefits)'' filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

    Filmde, Jamie, Dylan'ı bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşarlar ki ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanır. İkisi de arkadaşlıklarına duygulara yer vermeyen bir cinsellik katarlarsa ne olacağı konusunda bir deneye girişir.

    MUCİZEYİ KADINLAR YARATIR
    Douglas McGrath'ın yönettiği ve Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan ile Busy Philipps'in oynadığı ''Mucizeyi Kadınlar Yaratır (I Don't Know How She Does It) filminin konusu şöyle:

    ''Kate Reddy, bir finansal yönetim firmasında çalışırken kocası Richard ve iki çocuğuna zaman ayırmaya çabalamakta, işi ve evi arasında denge kurmaya çalışmaktadır. Bekar arkadaşları onun bu enerjisini anlamakta zorlanmaktadır. Kate, New York'a sık sık geziler gerektiren önemli bir müşteri portföyü teslim aldığında hayatları daha da karmaşık bir hale gelir.''

    KORKU GECESİ
    Craig Gillespie'nin yönettiği ve Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant, ile Toni Collette'nin oynadığı ''Korku Gecesi (Fright Night)'' filmi, korku ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

    Filmde, son sınıf öğrencisi Charlie'nin esrarengiz yabancı Jerry ile komşu olduğunda bela kapısını çalar. Jerry, harika biri gibi görünse de onda bir tuhaflık vardır. Tuhaf şeylere şahit olan Charlie, alışılmadık bir sonuca varır; Jerry, mahallede avlanan bir vampirdir. Doğruyu söylediğine kimseyi inandıramayan Charlie, canavardan kurtulmanın yolunu bulmak zorunda kalır.

    GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN FİLMLERİ:

    ÇILGIN ÇOCUKLAR
    Robert Rodriguez'in yönettiği ve Jessica Alba, Antonio Banderas'ın oynadığı ''Çılgın Çocuklar 4D (Spy Kids - All The Time In The World 4D: Aroma - Scope)'' filmi, aksiyon sahneleriyle dikkat çekmeye çalışacak.

    Filmde, görevini bırakmış ve kendini ailesine adamış olan ajan, zamanı hızlandırarak dünyayı yok etme tehdidi savuran kötü adamı yakalamak için gizli servise geri döner. Görevini yeni kocasından saklayan ajan, çocuklarının olaya dahil olmasını engelleyemez. Büyümüş olan eski casus çocuklar da onlara eşlik eder.

    KOVBOYLAR VE UZAYLILAR
    Jon Favreau'nun yönettiği ve Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde ile Abigail Spencer'ın oynadığı ''Kovboylar ve Uzaylılar (Cowboys & Aliens)'' filminin konusu da 1873 yılında geçiyor.

    Filmde, geçmişine dair hafızasında hiçbir anı olmayan bir yabancı, yanlışlıkla Absolution adlı ıssız bir kasabaya düşer. Yabancıları pek hoş karşılamayan kasaba, gökyüzünden gelen haydut saldırılarıyla esas korkunun ne olduğunu anlar. Canavarlar, çaresiz insanları teker teker kaçırmaktadır.

    GOETHE'NİN AŞKI
    Kasabanın kabul etmediği yabancı kasabanın tek umudu haline gelir. Philipp Stölzl'ün yönettiği ve Alexander Fehling, Moritz Bleibtreu ile Miriam Stein'nin oynadığı ''Goethe'nin İlk Aşkı (Young Goethe in Love)'' filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

    Alman edebiyatçı Johann Wolfgang von Goethe'nin ilham kaynağı olan aşk hikayesini konu alan film, Goethe'nin, babası tarafından küçük bir kasabaya gönderilmesiyle başlar. Johann, burada sıkı çalışarak amiri Kestner ile arkadaş olur. Güzel ve çekici bir kız olan Lotte'ye aşık olunca ayakları yerden kesilir.

    KARADEDELER OLAYI
    Ancak Kestner'in de Lotte'ye olan ilgisi hepsinin hayatlarını ters yüz eder. Erdoğan Bağbakan ile Erkan Bağbakan'ın yönettiği ''Karadedeler Olayı'' isimli korku filminin konusu ise şöyle:

    ''1989 yılının Ocak ayında gazetelerde, bir köyde, köylülerin esrarengiz yaratıklar gördükleri için geceleri sokağa çıkamadıkları haberleri yayımlanır. Jandarma hiçbir sıra dışı olaya rastlamaz. Gazeteci H.B. araştırma yapmak için köye gelir. Köylülerin ısrarı üzerine kamerasını 14 yaşındaki E.C'ye bırakarak İstanbul'a geri döner. Birkaç gün sonra 7 köylü katledilmiş olarak bulunur. Kurbanlar arasındaki E.C'nin kamerası ise olay sırasında kayıttadır.

    ntv

  • #2
    Cemile ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    32,893
    @Cemile ÖZTÜRK







    Teşekkürler
    c i m i



    "Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
    Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "

    John Lennon

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 4 yeni film vizyonda
      Konu Sahibi BURCU-BAŞKAL Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 07.Ekim.2011, 17:17
    2. 4 yeni film vizyonda
      Konu Sahibi BURCU-BAŞKAL Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 21.Eylül.2011, 04:02
    3. 3 yeni film vizyonda
      Konu Sahibi BURCU-BAŞKAL Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 02.Eylül.2011, 13:44
    4. 3 yeni film gösterimde
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 30.Ocak.2011, 13:48
    5. Ufak çaplı bir festival: Bayram haftasında 10 yeni film vizyonda!
      Konu Sahibi Meltem YANIKOĞLU Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 23.Eylül.2009, 01:26

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş