Ünlü çizgi roman uyarlaması 'İlk Yenilmez: Kaptan Amerika', Kevin James ve Rosario Dawson'ın başrolünde olduğu komedi 'Hayvan Bakıcısı' ve Paul Feig'in yönettiği 'Nedimeler' gösterimde.
Sinemaseverler, bu hafta aksiyon ve komedi sahnelerinin bulunduğu 3 yeni filmle buluşacak

İLK YENİLMEZ
Joe Johnston'ın yönettiği ve Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving ile Hayley Atwell'in oynadığı ''İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)'' filmi, aksiyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
941 yılında geçen filmde, 40 kiloluk genç Steve defalarca orduya yazılmaya çalışmasına rağmen reddedilir. Sonunda onu Kaptan Amerika olarak bilinen Süper Asker'e dönüştürecek deneysel bir programa kabul edilir. Kaslı yeni haliyle Kaptan Amerika, arkadaşı Bucky ve Peggy'nin iş birliğiyle Albay Chester'in komutasında, Nazi örgütüne karşı savaşmaya başlar.

HAYVAN BAKICISI
Frank Coraci'nin yönettiği ve Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb ile Ken Jeong'un oynadığı ''Hayvan Bakıcısı (Zookeeper)'' filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek.

Filmde, hayvanat bahçesindeki hayvanlar, iyi kalpli bakıcıları Griffin'i çok sever. Griffin, hayatında bir kız bulmanın tek yolunun hayvanat bahçesinden ayrılmak olduğuna karar verir. Paniğe kapılan hayvanlar en büyük sırlarını, insan gibi konuşabildiklerini açıklar. Griffin'in gitmesini önlemek için ona flörtün hayvanlara has esaslarını öğretmeye karar verirler.

NEDİMELER
Paul Feig'in yönettiği ve Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne ile Chris O'Dowd'ın oynadığı ''Nedimeler (Bridesmaids)'' filminin konusu şöyle:

''En yakın arkadaşı Lillian'ı ve bir grup renkli nedimesini evliliğe giden yolda çılgın bir yolculuğa çıkaran Annie'nin hayatı karmakarışıktır. En iyi arkadaşı Lillian nişanlanır ve Annie'nin baş nedimesi olmasını ister. Karşılıksız aşk acısı çeken ve çok üzülen Annie, pahalı ve tuhaf olan ne kadar adet varsa hepsini uygular. Annie, Lillian ve nedimelere, insanın sevdiği biri için ne kadar ileri gidebileceğini gösterecektir.

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN FİLMLERİ:

BABAMIN PENGUENLERİ
Mark Waters'ın yönettiği ve Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury ile Ophelia Lovibond'un oynadığı ''Babamın Penguenleri” (Mr. Popper's Penguins) filminde, eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper'in hayatı, babasından kendisine miras kalan 6 penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir.

YERYÜZÜNDE SON AŞK
David Mackenzie'nin yönettiği ve Ewan McGregor, Eva Green, Connie Nielsen ile Stephen Dillane'in oynadığı ''Yeryüzündeki Son Aşk” (Perfect Sense) filminde de kadınlara bağlanmakta sorun yaşayan Michael, soğuk görünümlü güzel doktor Susan ile tanışır. Susan, uzun bir süredir kendini işine adayıp özel hayatından vazgeçer, Michael ise kadınlarla ciddi ilişki kurmaktan kaçınır. İkisi de birbirlerine karşı derin duygular hissederken, tüm dünyada insanların duyularını sırayla yok eden salgın bir hastalık baş gösterir.

UZAYLILARIN ŞAFAĞI
Joe Cornish'in yönettiği ve Nick Frost, Jodie Whittaker, John Boyega ile Terry Notary'nin oynadığı ''Uzaylıların Şafağı” (Attack The Block) filmi, aksiyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmde, Güney Londra'nın varoşlarına büyük bir uzaylı saldırısı gerçekleşir. Bir grup gençten ibaret bir sokak çetesi, bu saldırıya karşı koymak için örgütlenir.

KOLOMBİYALI
Olivier Megaton'un yönettiği ve Zoe Saldana, Jordi Molla, Cliff Curtis ile Lennie James'in oynadığı ''Kolombiyalı: İntikam Meleği” (Colombiana) filminin konusu da Kolombiya'da geçiyor. Filmde, 9 yaşındaki Cataleya, anne ve babasının katledilişine seyirci olur ve kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri'ne sığınır. Bundan 15 yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne ve babasının katilleri için her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide kartviziti bırakacak.

YEŞİL FENER
Martin Campbell'in yönettiği ve Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard ile Mark Strong'un oynadığı ''Yeşil Fener” (Green Lantern) filminin konusu da şöyle:

''Gizemli bir evrende Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları vardır. Gökadalarda düzeni koruyacaklarına söz veren birliğinin her üyesi, onlara süper güç veren bir yüzük takar. Ama Parallax adında yeni düşmanları evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışınca, kaderleri seçilen ilk insan, yeni asker Hal Jordan'a emanet edilir.''
alıntı