BU HATALAR İLİŞKİLERİ BİTİRİYOR


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

BU HATALAR İLİŞKİLERİ BİTİRİYOR

  • #1
    fatma_12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.Aralık.2009
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    433
    @fatma_12



    BU HATALAR İLİŞKİLERİ BİTİRİYOR





    Hoşlandığınız kişinin size uygun olup olmadığını, yol yakınken anlayabilirsiniz. Kadınlar, erkeklerin gönlünde taht kurabilmek için neler yapmalı? Mutsuz ilişkilerle vakit kaybetmemeniz için işte, burcunuza göre bazı kritik ipuçları!

    Koç burcuna göre:

    İlk hissinize dikkat edin; ilişkinin seyrinde de güzel günlerin sizi bekleyip beklemediğini, sizi iyi hissettiren biriyle mi yoksa tekinsiz hisler mi veriyor? Size sarılırken kollarını tutuş biçimi pek çok şeyi ortaya çıkarıyor. İlk kez tokalaştığınızdaki veya merhabalaştığınızda anlık bir hissinize bakın 3 gün sonra omzunuzda ise eli: Size sahip çıkıyor. Belinizde ise eli: Kendini size bağlı hissediyor. hiç birini yapmıyorsa!

    Boğa burcuna göre:

    Yarım kalmış bir aşk varsa yüreğinizde temize çekmemeye dikkat! Onunla yaşayamadığınız, yarım kalmış ya da acı vermiş ilişkiyi tamamlamaya mı çalışacaksınız? Aman dikkat, temiz bir sayfa açın ve yeni sevgili adayınızı geçmişteki kişilerle ilintilendirmemeye çalışın. Aksi takdirde bu ilişkiniz de aynı kötü kaderin ve kötü sonun kurbanı olabilir, böyle mutluyum, hayatımda kimse olmasın" derken diğer yandan "Ah benim de huzurlu mutlu bir birlikteliğim olsa" demek o ilişkiyi zaten başlarken bitiriyor!

    İkizler burcuna göre:

    İlk yürümeyeceğine karar verdiğiniz özelliğine dikkat edin! Aşırı kıskançtır? Tek düze yaşamaktan hiç hoşlanmayan İkizler için, sürekli aynı şeyleri tekrarlamaktan kaçınmalısınız. Yoksa sizden uzaklaşır. Heyecanın sarhoşluğu ile bunları geçiştirebilirsiniz ya da onun zamanla değişeceğini düşünebilirsiniz. Ancak yine de yaşadıklarınızın farkında olun. Katlanabileceğiniz ve idare edebileceğiniz bir düzeyde mi yoksa hayat onunla katlanılmaz mı olur?


    Yengeç burcuna göre:

    Özel yaşantılarını ifşa etmekten hiç hoşlanmazlar. Ruh ikinizinin arayışı içindedir ve doğru kişi olup olmadığınızı hemen anlar. Arkadaşlarınızı ilişkiniz konusunda her fırsatta konuşturmaya çalışın, sizin zorunuzla da olsa yapacakları birkaç yorum, dile getiremediğiniz negatif hisleri göz önüne almanızı ve bu ilişkiyi gerçekten isteyip istemediğinizi ya da doğru kişiyle olup olmadığınızı görmenizi sağlar. Sonrasında ağlama krizine tutulmamak için yüzleşmekten korkmayın...


    Aslan burcuna göre:

    Teni normalin aksine soğuksa: Gerginlik hissediyor olabilir. İrkilerek çekiliyorsa: normalde aranızda fiziksel temas olan birinin bu tepkiyi vermesinin 2 sebebi var: Bu kişi sizden bir sır saklıyor, yâda yalan söylüyor olabilir. Eğer bu ilk hissinizi anımsarsanız; ilişkinin seyrinde de güzel günlerin sizi bekleyip beklemediğini, sizi iyi hissettiren biriyle mi yoksa tekinsiz hisler doğuran biriylemi yakınlaştığınızı anlayabilirsiniz. Şimdiden 2 yıl sonrasını düşünün ama gerçekten düşünün!


    Başak burcuna göre:

    İstemediğini söyleyen kişilerde ısrar etmek: Karşınızdaki kişi herhangi bir nedenle sizi ve ilişkiyi istemediğini söylediğinde o kişide ısrar etmek niye? Bu hem öz saygınızı incitir, hem de bir yere varamazsınız. Sizi istemediğini söyleyen birisine takılıp kalmak yerine yaşadığınız şehirde aradığınız kriterlerde kaç ihtimal daha olduğuna bakın. Sevgilisi olmayanlara . Hayatı "oldu da olmadı da" diye kederlenerek ziyan etmeyin. "Sevgilim olduğunda şunu yaparım" dediğiniz, yada düşündüğünüz ne varsa onları şimdiden yapmaya başlayın!


    Terazi burcuna göre:

    Önce Teraziyi tartın. Bir tarafta yalnız ama huzurlu, yeni ve daha uygun kişilere açık bir siz diğer yanda ise ilişki sürecinde kendinizi bertaraf edemeyeceğiniz vicdani muhakemeler, sevgi yükleri, beklentiler, birilerini kırma ihtimali. Herhangi bir nedenle ilişkideyken çekip gitmek, sonra aramasını bekleyerek karşı cinsin sevgisini sınamak. Az aradığında "Yeterince aramadı", çok aradığında "Üff, üstüme fazla geldi" demek. Hangisi daha ağır geldi Nedense genede yalnız kalmak hep daha zor gelir?


    Yay burcuna göre:

    Eski ilişkiyi temizlemeden yenisine başlamaya çalışmak: Kalbinize ancak bir kişi sığabilir. Öncekinin kalan hatıralarını temizlemeden yenisini içeri almaya çalışıyorsanız o kişi tamamen kalbinize ve hayatınıza giremez, ilişki de yarım olurYine Sevilip sevilmediğinizin onayını aramak yerine önce kendinizi sevmenin yollarını bulun. Yöntemi de, her gün aynaya, gözlerinizin içine bakarak defalarca "onu seviyorum" ve "kendimi seviyorum!


    Akrep burcuna göre:

    Bir ilişkiden ayrılmak ilk anlarda kulağa cazip bir fikirmiş gibi gelebilir ilişkinizde bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa, içinize sinmeyen bir şeyler varsa, gittiği yere kadar varmadan ve mutsuzluğa boğulmadan önce; ilişkinizin mutluluk ilk aylarnı beş ile ilk yılları için ise on ile çarpın. Katlanabileceğiniz ve idare edebileceğiniz bir düzeyde mi yoksa hayat onunla katlanılmaz mı olur?


    Oğlak burcuna göre:

    Terk eden taraf olduğunuzda içinizi bir suçluluk duygusu kaplar. Eğer terk eden tarafın probleminin sizi düşünülebilr, korkusu yaşatabilirse bazen bırakmak çok daha verimli olabilir." Bir ilişkiden neler istediğinizi netleştirin. Mümkünse kâğıda dökün çok daha kolay yol alırsınız. Her şeyden şikâyetçi bir yapınız varsa, zaten bu birliktelikteliklerde pek bir şansınız kalmaz!

    Kova burcuna göre:

    Sıcaklık hissedimiyorsanız Bu kişi ya heyecanlandırmıyordur, ya da etkilenmiyorsunuzdur. Elinizi hafifçe tutuyorsa: hafif bir dokunuş o kişinin mutlu olmadığınağına işaret eder. Konuşurken gözlerini çeviriyorsa yüzünüzü ellerinin arasına almıyorsa: yine bu, karşınızdakiyle oldukça yakın olmadığınızı gösterir Aynı şekilde karşılık veriyorsa: Hem zihnen hem de duygusal olarak bu insanla senkronize bir haldesiniz. oza man hayat hikâyenizi anlatmanıza gerek yok?

    Balık burcuna göre:

    İlişkinin çekici suları. aslında sekstir,. Ancak her mükemmel seks, her uyumlu ilişkinin tek koşulu olsaydı dünyada mutlu çiftten geçilmezdi, o halde ilişkiye devam ama buna "aşk" da ekleyin. Beraberliklerde Erkek kadını yönetendir. Erkek yönlendirdiğinde kadın da o güzelliğe uyarsa ilişki akmaya başlar. Ancak erkek kadını sağa döndürmeye çalışırken kadın kendi başına sola dönmeye çalışırsa o birliktelik bozulur!

    alıntı

  • #2
    Kübra AKÇİMEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Haziran.2009
    Nereden
    umut şehrii
    Mesajlar
    16,879
    @Kübra AKÇİMEN







    paylaşım için teşeküürler

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Cevap: 5
      Son Mesaj : 15.Ağustos.2010, 12:03
    2. Tarihi Hatalar !
      Konu Sahibi Arz Forum SİNEMA-FİLM
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 30.Ocak.2010, 16:54
    3. Özgeçmişte en sık yapılan hatalar
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum KİŞİSEL GELİŞİM
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 26.Ocak.2010, 01:24
    4. Hamilelikte Yapılan Hatalar
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum Bebek Bekliyorum
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 28.Kasım.2009, 22:33
    5. MEB sınavlarında hatalar zinciri
      Konu Sahibi HALE GAMZE Forum GÜNCEL EĞİTİM HABERLERİ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 18.Kasım.2009, 08:49

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş