Çünkü uzay aracı gerekli. Biz astronot değiliz. Astranotlar araştırma yapmak için uzaya giderler. Diğer gezegenlerde su olup olmadığını araştırırlar.
Ben mutluyum, çünkü sen benim kızımsın. Mutluyum, çünkü sağlıklıyız. Mutluyum seninle istediklerimizi yapabiliyoruz. Şimdi söyle, sen neler yapmaktan mutlu oluyorsun? (sürekli her ihtiyaçları karşılan çocuklar bu soruyu sorarlar. Mutlu olmak için her istenilene ulaştırmamak gerek. Örneğin, şimdi alamayız, çünkü ..... alacak kadar paramız var. Bu bir gofret bile olsa...Bir başka gün o yanınıza olmadan istediğini alıp hediye ettiğinizde mutlu olacaktır.)
Biz evde dinlenerek tatil yapıyouz. Tatil yapmanın farklı şekillleri vardır. Denize gitmek gibi...Şimdi kış mevsimindeyiz, denize gidemeyiz / sen tatile girdin ama baban çalışıyor, onun için tatil değil.
https://www.onceokuloncesi.com/bir-s...mas-t7945.html
https://www.onceokuloncesi.com/aile-...er-t22539.html
linklerinde aile katılımı çalışmaları bulabilirsiniz.
İyi tatiller.![]()