Çilekeş KPSS zedeler.Pek kıymetli atanamamış öğretmen arkadaşlarım devlet bu utancı unutmaya ve unutturmaya çalışıyor. 60-70 kişilik dersliklerde eğitim almaya çalışan öğrencileri, öğretmen yokluğundan kapısına kilit vurulan okulları, sayıları 100 bine yaklaşan ücretli öğretmenleri, çok sağlıksız olduğu bilinen İkili öğretimi (sabahçı-öğlenci), araç gereci olmayan okulları, okullardaki başarısızlık oranının artmasını, hepsini görmezden gelmeye ve unutturmaya çabalıyor.

Bizler bunun unutulmaması için vargücümüzle memuruz.net olarak yanınızdayız. Bu konuyu her zaman gündemde tutacağız.

Biliyoruz ki bu ülkenin en büyük problemi ne o ne bu ..Hatta ne de işsizlik.. İşsizliğe karşı koyabilecek gücü olan gençlik nerede? Eğitimli bilinçli çözüm üretecek gençlik mi yetişiyor ki bu ülke sorunlarına çözüm bulabilinsin?

Eğitime ayrılan bütçe öğretmen atamalarını yapabilecek düzeyde bile değilse o ülke zaten bitmiştir.

Ama bu kadar vahim değil.Kaynak var, bu kaynağı eğitime aktaracak adam yok. Bu ancak bir kamu oyu oluşabilirse baskı haline dönüşür ve gerçekleşebilir.

Kasım atamalarının olması bu kamu oyunun biraz olsun oluşmuş olmasının bir sonucudur. Ya da Ulusal kanalların haber bültenlerinde kısa da olsa yer alabilmek. Sesimizi kısmayalım.



ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR.

M.Kemal ATATÜRK



Atatürk’ten aldığımız bu bilinçle eğitimin bu ülkede neleri değiştirebileceğinin farkında olarak mücadelemizi asla söndürmeyelim.

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor bu gün için ataması yapılmamış öğretmenler olarak Anıtkabiri ziyaret gerçekleştirebiliriz.Ardından da bir basın açıklamasıyla durumumuzu tekrar gündeme taşıyabiliriz.

Sesimiz kısılmasın arkadaşlar…..

SAYGILAR



Memuruz.Net Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Alanyüz