Yeniden Doğmuş Gibi!

Bedeniniz yorulmuş, cildinizin rengi solmuş, enerjiniz düşmüş olabilir. Canlandırıcı önerilerle yeniden doğmuş gibi enerjik, güzel ve pozitif enerji dolu hissedebilirsiniz!


Yeniden Doğmuş Gibi!
Ilık Duş

Rahatlatıcı etkiye sahip lavanta, vanilya esanslı duş jellerini tercih edin. Ilık suyla banyo yapın. Banyodan çıkmadan önce soğuk suyu daireler çizerek vücut ve yüzünüze tutun. Soğuk su; kan dolaşımını hızlandırarak canlanmanıza yardımcı olacaktır.

Masaj

Saçlarınıza şampuan sürerek köpürtün. Parmak uçlarınızla saç derisine masaj yapın. Bu işlem kan dolaşımını hızlandırırken saç derinizin nefes almasını ve rahatlamanızı sağlar.

Baş parmağınızı şakaklarınıza; işaret parmağınızı alnınıza koyun. Hafifçe bastırarak dairesel hareketlerle masaj yapın. Masaj hareketi baş ağrısını gidermeye ve enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

Nefes

Düz bir zemine battaniye serin. Kollarınız ve bacaklarınız açık olacak şekilde sırt üstü uzanın. 5 dakika 1 kez peş peşe 3 defa burnunuzdan derin nefes alın.

Ferahlamak, nefesinizi açmak için burnunuzun hemen altına bir miktar nane yağı sürün. Nane yağı; uyarıcı etkisiyle anında canlandırıcı özelliğe sahiptir.

Aromaterapi

Lavanta ve nane aromalı mumlar yakarak etrafa yayılan kokuyla kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Soya özlü mumlar canlandırıcı özeliğe sahiptir.

Portakal uyarıcı ve canlandırıcı etkiye sahiptir. İsterseniz portakal aromalı bir mum yakabilir, duş jeli kullanabilir ya da portakal yiyebilirsiniz. Anında pozitif enerji hissetmenizi sağlayacaktır. Portakalın içeriğindeki C vitaminiyle sağlığınızı koruyabilirsiniz!

Müzik

Dinlediğinizde olumlu duygular uyandıran şarkıları çalın. Klasik müzik ya da tempolu şarkılar tercih edebilirsiniz.

Su

Cilt, beden sağlığınız için günde 2 litre su için. 1 bardak suyun içine ekleyeceğiniz limon dilimi daha iyi hissetmenize yardımcı olur.


.ALINTIDIR.