Makyaj Malzemelerini Karıştırın!

Saç diplerinden görünen beyaz saçlar, şekle girmeyen kaşlar, soluk görünümlü ten, sararmış dişler ve güzelliğinizi gölgeleyen sorunlar için pratik çözümler

Pratik Dip Boyası

Acilen dışarı çıkmanız gerekiyor ancak saç diplerinizden beyazlar görünüyor ve tabii ki dip boyası yaptırmak için zamanınız yok.

Saç renginizle uyumlu kahverengi ya da siyah tonlarında rimeli beyaz saçların üzerine rimel fırçası yardımıyla uygulayın. Saç kurutma makinesini rimel kuruyana kadar saçlarınıza tutun.

Kaş Şekillendirici

Kaşlarınız zayıf, şekli dağınık mı görünüyor? Kaşlarınızı doğal görünümle şekillendirmek ve gün boyunca bozulmadan kalmasını sağlamak için diş fırçası, saç spreyi ve göz farına ihtiyacınız var!

Temiz ve kuru bir diş fırçasıyla kaşlarınızı tarayın. Kaşlarınızın rengiyle uyumlu bir göz farını, far fırçası yardımıyla kaşlarınıza sürün. Diş fırçasının üzerine bir miktar saç spreyi sıkın, kaşlarınızın üzerinden hafifçe geçin. Spreyin kolay kurumasını sağlamak için saç kurutma makinesini en düşük ısıda çalıştırıp en az 30 cm uzaktan kaşlarınıza tutun.

Vücut Parlatıcısı

Düğün, nişan, mezuniyet gibi özel davetlere katılırken giydiğiniz dekolte kıyafetlerinizde teninizin ışıltısıyla göz kamaştırmak istiyorsanız, nemlendirici krem ve sime ihtiyacınız var!

Bir miktar krem ve simi iyice karıştırın. Dekolte bölgenize kremi yedirerek sürün. Tamamen kuruduktan sonra kıyafetinizi giyin.

Beyaz Dişler

Dişlerinizin daha beyaz ve göz alıcı görünmesini istiyorsanız renk oyunlarından faydalanabilirsiniz. İhtiyacınız olan iki malzeme var; pembe ruj ve karbonat!

Öncelikle dişlerinizi, diş macunu ile 2 dakika boyunca fırçalayıp iyice durulayın. Sonrasında diş fırçasının üzerine bir miktar karbonat döküp dişlerinizi 2 dakika fırçalayın ve iyice durulayın.

Pembe rujunuzu sürün ve renk oyunlarıyla bembeyaz dişlere sahip olmanın tadını çıkarın!

Dolgun Saçlar

Açık renk saçlar genellikle ince tellidir ve hacimsiz görünür. Saç derisi ve saç renginizin arasındaki renk farkını ortadan kaldırarak; saçlarınızın daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Daha hacimli saçlar için bronz tonlarda bir allık yardımınıza koşuyor!

Büyük bir allık fırçasıyla bronz tonlarda allığı saç diplerinize dağıtarak sürün. Anında daha dolgun göründüğünü fark edeceksiniz!


.ALINTIDIR.