Turkcell Genel Müdürü Yardımcısı Emre Sayın’ın sunumuyla gerçekleşen toplantıda geçtiğimiz dönemde yapılan fiyat indirimleri, sunulan avantajlar, marka işbirlikleri ve müşterilere sürpriz yaşatmak için yapılan çalışmalarla birlikte yapılanlar değişim süreci de değerlendirildi.

Turkcel hâlihazırda pazarda yüzde 54 pay ile liderliğini koruyor. Turkcell’in abone sayısı ise 34 milyonun üzerine çıkmış durumda. Bunun yanı sıra Turkcell geçtiğimiz iki yıl içerisinde 75 marka ile yaptığı anlaşma ile kişi başına 120 TL’ye varan miktarda iletişim dışı faydalar sunmuş durumda.
Yurt dışı fiyatlar geçtiğimiz yıllara göre çok ucuzladı.

Turkcell geçtiğimiz yıl içerisinde seste yüzde 28 ve internette yüzde 34 fiyat indirimi uyguladığını açıkladı. Gelişen teknolojinin fiyat avantajlarını da birlikte getirdiğini hatırlatan Turkcell Genel Müdürü Yardımcısı Emre Sayın özellikle gençler için daha fazla çalıştıklarını belirtti.

Birkaç yıl önce Mobil TV servisini de kullanıma açan Turkcell bu hizmetin kullanıcılar tarafından oldukça fazla ilgi gördüğünü belirten Emre Sayın bu servis üzerinden son bir yılda en fazla izlenen dizinin “Fatmagül’ün Suçu Ne” olduğunu söyledi. Sunduğu uygulamaların ve kampanyaların kullanıcıların memnuniyeti için tasarlandığını söyleyen Emre Sayın önümüzdeki günlerde de Turkcell müşterilerinin daha fazla mutlu olacaklarını belirtti.

Kaynak: Scroll