mal bildirimi atandığınız ilin milli eğt. müdürlüğünde doldurulacak bir evrak sadece. ayrıca sağlık raporu ve sabıka kaydı istenmiyor.
başvuru esnasında beyan edilen bilgiler geçerli olacak.
eğer ki sağlık sorunum var kısmı işaretlenmişse o zaman sağlık raporu isteniyor aynı şekilde sabıka kaydım var kısmı işaretlenmişse sabıka kaydı isteniyor.
her mem kafasına göre hareket ediyor, milli eğitim bakanlığından bağımsız çalışıyorlar nedense. Kılavuzda açık seçik yazıyor sağlık raporu ve sabıka kaydı alınmayacak diye.
eğer bir sağlık sorunu veya sabıka var ise istenecek bu belgeler ama kılavuzu kendileri bile okumadıkları için insanlara boş yere eziyet çektiriyorlar. İşlerini doğru dürüst yapmadıkları zaman sinirleniyorum ben...
neyse.. yine de şükürler olsun atandık ya azcık eziyet çekilir napalım ;)
o kadarcik olur aylin hocam ben butun belgelerimi 2 saat de hazirladim sabika ve saglik raporunu hemen alabildim cok sukur. yarin gel basvur deseler hazirim yanibirde bir guzel dosyama koydum hadi hayirlisi gecmek bilmiyor bu gunler bir an once baslamak ogretmenligimi yapmak istiyorum
YAR İLE BİR OLMAYINCA YERLE BİR OLUYORMUŞ İNSAN...
bugun bana posta ile mardinden bir yazi geldi atandigim yeri soyluyor ve gerekli belgeleri yaziyor baska gelen var mi boyle posta ile
YAR İLE BİR OLMAYINCA YERLE BİR OLUYORMUŞ İNSAN...
öncelikler hayırlı olsun hocam,bir kaç sorum olacak bu tebligat hakkında.tebligatta ne zaman başvurmanız gerektiği ile ilgili bir bilgi var mı ve bu belge size postacı tarafından imza karşılığı mı veriliyor(öyle olması tercihim olur da o yüzden soruyorum,çünkü bizim postacımız zarfları sürekli farklı adreslere bırakıyor:S o yüzden elime geçip geçmeyeceği konusunda endişeliyim:S)