Arkadaşlar sözleşmelileri kadroya geçirecez demiyor ki.10.000 öğretmen atayacağız deniyor.Ben burdan sözleşmelilerin kadroya geçireleceği anlamını çıkaramadı.Nasıl yani?
Meryemce 88 arkadaşım atandığın halde gitmediysen 1 yıl bekleyeceksin.Ben de ilk başta gitmemeyi düşünmüştüm ama bunu öğrenince vazgeçtim.Çünkü atamalar bu sene eylülde oldu.Normalde ağustosta olurdu.Seneye de ağustosta olursa 1 yılı doldurmamış olursun ve bekleme süren uzar.Umarım böyle olmaz senin için.
evet şu anda bir yıl beklemek zorundasın atandığım halde gitmediğin için fakat bu sene kpsssınavı zaten temmuzda olacak ve ben hemen ağustos ayında atama yapacaklarını sanmıyorum bu kadar kısa süre içinde eylülde olur gene ama bu sene şansını kaybettin arkadaşım üzgünüm:S
arkadaşım bende sizin gibi düşünüyorum ama nasıl olacak.bıktım bu belirsizlikten.bir yıkılıp bir umutlanmaktan.nasıl ders çalışıcam bakalım.
düşünüyorum da atanabileceğiz atanamıyacağız, atanabileceğiz atanamayacağız, yok ekimde yok kasımda yok şubatta, ücretliye başvuralım, kpss kursuna kaydolalım..en çok beni rahatsız eden durum tekrar sınava hazırlanmak değil de bu belirsizlik ve bekleyiş..
bu sistemi oturtamayıp insanları bu kadar mağdur etmenin anlamı yok..yazık günahtır!
Bluecars2 sana sonuna kadar katılıyorum.Ben doğunun bir köyünde kadrolu çalışıyorum.Bizden bir hafta sonra 10.000 sözleşmeli atandı.Benden 10 puan düşük alan arkadaşlarım kendi memleketlerinde evlerinin yanındaki okula atandılar.
Bilenlere bi sorum olcak sözleşmeli atananlar kadroya geçerse oldukları yerde mi kalırlar yoksa yerleri değişir mi?
sorumu cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
seneye eylül de oursa atama başvurablyrm değil mi
[QUOTE=meryemce 88;133331]seneye eylül de oursa atama başvurablyrm değil mi[/QUOTE
evt arkadaşım ama sen gene de işin ehli mebde çalışan mesela birilerine de sor için rahat etsin..çalışmalarına başla arkadaşım kolay gelsin..