2010 İkizler Burcu Yorumları


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

2010 İkizler Burcu Yorumları

  • #1
    Gülşah MUTLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Tekirdağ ve İstanbul=)
    Mesajlar
    32,039
    @Gülşah MUTLU



    2010 İkizler Burcu Yorumları





    2010 İkizler Burcu Yorumları

    Zor geçen yıllardan sonra, bu yıl rekabet devam etse de başarılısonuçlar ve büyük kazançlar sizi bekliyor. Geçtiğimiz yıl başlayanilişkiniz bu yıl kalıcılık kazanabilir. Sosyal hayat ve yeni çevrelerbu yıla damgasını vuracak. Yeni bir ev almak istiyorsanız ya da evinizisatmak istiyor ve bir türlü satamıyorsanız, bu isteğiniz bu yıl gerçekolabilir.

    İkizler bilinci, genel geçer değerlere, ön kabullere ve ilerigelenlerin kurallarına alternatif açıdan bakabilecek: kuşkucu ve özgürbir bilinçtir. Bu bilinç, oğlağın gelenekçi değerlerini devrimciliklekarşılar, karşıt burcu aslanın asalet ve üstünlük değerlerini reddeder.İkizler üstünlük diye sunulan bir şeyi kuşkuyla eleştirir, değersistemlerini isyanla alt-üst eder. Aslında onun bu kabiliyeti, üstünkörü kabul edilmiş değerleri sınama ve eleme imkanı sağlayan dahice birkavrayıştan kaynaklanmaktadır. İkizler karakteri yapıcı, ideallerkurucu bir bilinç değil, ideal kabul edilen şeylerin aslında öyleolmadığını gören bir bilinçtir. Bu bilincin isyankar yapısı; gerçekideallere ulaşmanın önündeki engelleri yıkma aşamasını teşkil eder.

    İkizler, haksızlık ve ayrımcılığa karşıdır. İnsanların eşitliğine vetemel değerin insan özgürlüğü olduğuna inanır. Bu zihniyeti sebebiylebirçok yerleşik düşüncelerle arası iyi değildir. Değerlerin ve mutlakhakikat diye sarıldığımız gerçeklerin özgür akılla denetlenmesigerektiğine inanır. O zaman inanca ve değerlere, riyakarca vealışkanlıktan kaynaklanan bağlılıkla değil, samimiyetle ve isteyerekyönelir. Duygularıyla ve çıkar bağlarıyla değil, üstün bir akıllagereğine inandığı için itaat eder.

    2010 yılını siz İkizler için Mars gezegeninin Ocak 2010 yılına kadarsürecek enerjisiyle başlamak isteriz. Bu enerjinin sizler için anlamı,içsel dünyanızla alakalı konularda arındırarak geçmişin tüm tozlarınıüzerinizden silmek adına disiplin edici bir enerjiyle saracaktır. Budönemin olumlu ve dikkat edilmezse olumsuz yönleri olabilir. Şimdi buetkileri birlikte inceleyelim. Mars gezegeni Oğlak burcunda astrolojikaçıdan baktığımızda zorlu bir enerjidir. Zorluğunun altında yatan enönemli sebep, genişleme ve özgürlüğün temsilcisi olmasına rağmen,İkizler burcunda tam tersine enerjilerini arzu ettiği gibisunamamasıdır. Bu yorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.Böylebir konumdaki Neptün Yay burcunda olduğu gibi kişiye kolay yoldan şansdağıtmak yerine ne kadar özverili çalışırsan, sorumluluklarına sahipçıkarsan, kendini geleceğe hazırlamak adına ne kadar çok zahmetekatlanırsan ben de sana o kadar olanak tanırım, yüceltirimzenginleştiririm der. Siz İkizler bu süreçte, öğrenme kapasiteniziarttırmak adına geri plana çekilerek oldukça hırslı bir şeklideçalışabilir ve mesleki açıdan üst konuma çıkabilmek adına projeleriniziçin araştırmalarda bulunabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

    Mesleki açıdan elinizde olmayan ve müdahalede bulunmanızın mümkünolmadığı gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir fakat bütün bunlarla başetmenin yolunun başarılı olmaktan geçtiğini anlayabilirsiniz. İşte buhırs size daha fazla emek sarfederek kendinizi geliştirme fırsatıverir. Yine bu dönemde kendi kendinizi gayet disiplinli bir şekildeçalışmak adına istekli hissedebilirsiniz. Bu yorum bakterim.comsitemizde yayınlanmaktadır. Ruhsal yönden bugüne dek olaneksiklerinizin, yanlışlarınızın farkına varır ve arındırmaya,temizlenmeye çalışabilirsiniz. Korkularınızın kaynağına ulaşarakbilinçaltınızdaki her sırrı çözebilirsiniz. Bütün bunları yaparkenkafanızın içinde dış dünyada başarılı olmak isteği ön planda yeralabilir. Felsefi ve derin düşünmenin, sessizlik içinde huzur bulmanın,kendinizle barışarak mutluluğu yakalamanın keyfini çıkarırsınız. Gizlisaklı gerçeklere ulaşma isteğiniz yoğundur ve toplum içinde kendiniziifade etmek adına en önemli olgulardan birinin sağlıklı yaşamak vehuzurlu olmaktan geçtiğine karar verebilirsiniz. Spiritüel açıdanilginç kişilerle karşılaşabilir veya bu kişilerle birebir irtibattabulunabilirsiniz.

    İkinci yöneticiniz olan Venüs gezegeninin eğitici disiplin vericienerjisi altında, hayat şartlarınız değişime uğrayabilir ve aşırıisteklerinizi, saplantılarınızı terk etmek durumunda kalabilirsiniz.Bunların tümüyle baş etmenin sırrı ise, sıkı sıkıya sarıldığınızdeğerlerinizin sizin için ne kadar önemli olduğu ve nelerdenvazgeçebileceğiniz, neler olmazsa yine ayakta kalabileceksinizolgusuyla sıkı sıkıya bağlıdır. Yani siz bağımlılıklarınızdan tavizvermezseniz yaşadığınız deneyimler sizi onlardan uzaklaştıracaktır.Eğer eşinizin parasına güvendiğiniz bir yaşam sürüyorsanız, bu parayıelde etmeniz güçleşecek, ailenizin desteğiyle ayakta duruyorsanızbundan eskisi gibi yararlanmanız mümkün olmayacak, çalışmadan etmedenbirilerine sığınarak yaşıyorsanız artık bu durum sona erecek ve hırslaçalışmak zorunda kalacaksınız. Ek gelir kaynaklarınız elinizdençıkabilecek ve siz iki kat kazanmak zorunda kalacaksınız.Cinselliğinize aşırı düşkün bir yaşam sürüyorsanız buna bir son vermekve belirli bir düzende yaşamak zorunda kalacaksınız. Bu yorumbakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır. Finansal borçlarınız olduğuhalde aşırı harcama yapıyorsanız, bankalarla sorunlarınız nedeniyletutumlu olmayı öğreneceksiniz. Krediler alarak hayatınızı geçindiriyorve işinizi ayakta tutmaya çalıştığınız halde, gelir düzeyiniz tam tersibir yaşam sürüyorsanız, eskisi gibi bu kredileri temin edemediğiniziçin, daha fazla emek sarfederek işinizi ayakta tutmaya özengöstereceksiniz. Kısaca neye güvenip bel bağladıysanız fakatkarşılığında bir şey yapmadan tembel oturuyorsanız bilin ki, Satürn birgölge gibi tepenizde olacaktır.

    Sevgili İkizler yukarıdaki süreç size her ne kadar zorlu gelse de,çalışan, çalıştığı emeğin karşılığında düzgün yaşam süren, her türlügelirine karşı mütevazi olmasını bilen, içgüdüsel arzularını iradesineyenilmeden dengede tutabilen, yan gelip yatmadan kimseye güvenmedençabalayan, hakkı olmayana el uzatmayan, hiç kimse mars gezegenininyaratacağı etkilerden ürkmemeli, yaşamını aynen sürdürmeli veödüllerini beklemelidir. Doğru düzgün yaşayan hiç kimse bu enerjilerdenkötü bir şekilde nasibini almayacaktır. Jüpiter öğretmendir ve dersinialan kişiye ise sağlam temelli ödüller sunar ve Mars gezegeninin ödülügeçici değil kalıcıdır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Umarım sizin içinbu birbuçuk yıl oldukça mutlu huzurlu ve sağlam deneyimler şeklindeyaşanır ve biter.

    Yönetici gezegeniniz Venüs ise 2005 yılından beri para evinizdekonumunu sürdürmeye devam etmektedir. 2010 yılında da, orjinal veyaratıcı yollardan kazanmanıza destek olacaktır. Para, mal ve maddikazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilir yada aniden elinizdençıkabilir. Maddi durumunuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilir.İçsel kabiliyetlerinizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu daparanın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirsiniz. Parasal sorunlarınzararından kurtulmak için kabiliyetleriniz vardır. Bu süreçte maddibağımsızlık duygunuz güçlü hale gelir ve siz para kazanma, harcamakonularında olağandışı yollar izleyebilirsiniz. Banka hesabınız önemliölçüde dalgalanabilir. Yeni alanlar keşfetmek ve denemek cesaretini deyine bu süreçte deneyebilirsiniz.

    Aşk ve İlişkiler

    23 Aralık 2009- 13 Ocak 2010 sosyal aktiviteler ve arkadaşlıkilişkileri, yeni insanlarla tanışmak açısından son derece olumlu birdönem. 07 Şubat- 21 Mart ilişkiler kurma konusunda veya sürdürmek açısındanolumlu bir süreç. Fiziksel görünümünüzde canlılık. Dostluk ilişkilerineönem verme. Dış dünyada dikkatleri üzerinize toplama.

    15 Nisan-29 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkinizde hareketlilik,ilişkilerde daha hızlı ve ateşli davranışlar. Bu yorum bakterim.comsitemizde yayınlanmaktadır. Özgürlük meylinin yükselmesi. Evinizlealakalı gelişmeler. Partnerinizle yapılan kısa yolculuklar. Olumlu birsüreç fakat yine de ilişkinizde duygularınızı biraz daha denetimaltında tutmanız ve dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. ayrıcailetişim yoluyla yeni tanışmalar ve çabuk bitecek kısa ilişkiler yaşama.

    17 Mayıs- 24 Haziran aynı anda iki ilişkiyi birden sürdürme,kararsızlıklar, aşkta şanslı bir dönem. Çift kısmetlilik, yüzeyselilişkilere yatkınlık, iletişim ve haberleşme yoluyla tanışmalar,meraklılık, aşk hayatınızla ilgili yapılacak yolculuklar.Çocuklarınızla ilgili aktiviteler. 08 Temmuz- 16 Ağustos ilişkilerde gerginlik, her iki tarafında kendigörüşünde diretmesi, partnerin kendini ön plana alan davranışları ilesizin beklentileriniz arasındaki uyumsuzluk. Dikkat edilmesi halindesorunlar konuşularak halledilebilir. Olumlu İlişkiler: Koç, Kova, Yay

    Zorlu ilişkiler: Aslan, Boğa, Akrep

    Parasal Konular

    08 Mart- 17 Nisan parasal konularda kayıtsızlık. Gelirlerinizle ilgilimevzularda hakkınızı korumak yerine gelene razı olma hali. Parasalkazanımlarınız açısından mücadele vermekten kaçınma. Hayali bir takımdüşüncelerle hareket etmeye çalışmak, cömertlik ve eli açıklık.Dikkatli olunması gereken zaman. Elinize geçebilecek paraları belirlialanlara yönlendirmeli ve dikkatli harcamalarda bulunmanız gerekebilir.eviniz, eğitiminiz, yolculuklar veya maceralar nedeniyle parasalharcamalar.

    16 Ağustos- 13 Ağustos kendi kazanımlarınız dışındaki kaynaklardan eldeedilen paralar konusunda pratik düşünmek, düzenli ve planlıdavranılması gereken zaman dilimi. Genelde gelirler gündelik yapılanişler ve sağlık, hizmet konularından elde edilebilir.

    Parasal Konularda 2006 yılından beri etkili olan Satürn gezegenidir.2011 yılına kadar bu enerjinin etkisi kimi aylarda oldukça etkilikonuma gelecektir. Özellikle 07 Haziran- 19 Haziran döneminde sonderece dikkatli hareket etmeniz harcamalarınız ve girişimlerinizkonusunda mantıklı ve sakin davranmaya çalışmanız önemlidir. İlişkilerveya ortaklıklar yoluyla parasal sorunlar yaşanabilir.

    İş ve Kariyer

    18 Eylül- 16 Ekim mesleki konularda otoritelerle olan ilişkinizdesorunlar oluşmaması için ılımlı ve hoşgörülü bir tarzda hareket etmenizgerekebilir. İşinizle alakalı konulardaki gelişmeleri takip etmeniz vegelişiminiz adına değerlendirmeniz halinde sorunlar oluşmayabilir.

    29 Ekim- 11 Aralık sosyal aktiviteler aracılığıyla kendinizi tanıtım vegirişimler. Yabancılarla yapılan ortak işler kanalıyla kendinizigüçlendirmeler. Dostluk ve arkadaşlarınız aracılığıyla liderlikyapabileceğiniz ve kafanızın içindeki işleri hayata geçirme konusundadestek göreceğiniz dönem. Özgürlük ve kendi başınıza hareket etmekistediğiniz bu dönemde bir çok insanla tanışabilir, yolculuklaryapabilir ve tanıtım, organize işler ve mesleki yönden her türlügelişim konusunda ilerleme şansı elde edebilirsiniz.

    Sağlık

    02 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında Uranüs gezegeninin sağlıkevinizdeki transiti nedeniyle sağlık konusunda etkili bir dönemgeçirebilirsiniz. Venüs ikizlerde düşük enerjili olduğundan eskiduygusal problemlerin veya eski rutin rahatsızlıklar, geçmişle alakalıbazı problemlerin sizi oldukça hassaslaştırabileceği bir süreçgeçirebilirsiniz. Bu yorum bakterim.com sitesinde yayınlanmaktadır.Kendinize dikkat etmeniz ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz, birsorun olmasa bile beslenme düzeninizle alakalı konularda özengöstermeniz faydalı olacaktır. özellikle üzüntü, depresyon gibidurumlardan uzak durmak için pozitif düşünce gücünüzü her zaman önplanda tutmanız faydalı olabilir.

    2010 yılının Siz İkizler için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederiz
    6. yaşımız kutlu olsun!!!
    Ögretmen, insan davranislarini ve yeteneklerini gelistiren bir davranis mühendisidir.


    10.Yıl
    Önce Okul Öncesi

    #DİRENKPSS2015

  • #2
    elif1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.Nisan.2010
    Nereden
    ankara
    Mesajlar
    232
    @elif1905







    teşekkürler...

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 2010 Aslan Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 3
      Son Mesaj : 05.Ağustos.2010, 02:34
    2. 2010 Yenğeç Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 23.Temmuz.2010, 13:02
    3. 2010 Yay Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:14
    4. 2010 Terazi Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:11
    5. 2010 Koç Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:05

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş