2010 Akrep Burcu Yorumları

Kariyerinizde ki başarılarınız sizi oldukça güçlü bir konuma getiriyor.Bu yıl mücadele etmekle geçecek bir yıl olacak. Riskli harcamalaryapmaktan kaçınılmalı. Ancak Mart ve Nisan aylarında ortaya çıkacakyeni bir proje hayatınızın seyrini değiştirebilir. Asıl kazançlar iseilkbahar ve 2010'un son aylarında gelecek. Bu yıl kendinizi gerginhissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikleyansıtmamalısınız, riskli davranışları tolere edebilen bir yıl değil!Aşk hayatınıza gelince harika denemez ama kötü de değil.

Akrep Burcu, kralların burcu olarak bilinir. Koç Burcu insanı hakkınısavunmak için tepki gösterir, rekabete girişir ve sonunda savaşır.Akrep burcu ise benliğini ve savunma alanını, gururuyla ve karşı tarafırekabete girmekten vazgeçiren despotça tavırlarıyla korur. Akrepkarakterinin karşısına dikilip hakkını istemek zaten büyük bir cesaretister.

Akrep burcu varlığının net bir şekilde şuurundadır. Öyle ki kainatın engerçek varlığının kendisi olduğunu, her şeyin onun için varedildiğinin, her şeyi yönetip hakim olmanın en tabi hakkı olduğununapaçık farkındadır.

2010 yılı Siz Akrepler için, Şubat 2010 yılına kadar oğlak burcundaseyrini sürdürecek venüs, öncelikle geleceğinizi iş anlamındahedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmakdurumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak busüreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksiknoktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadansorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz halinegetirmelisiniz. Detaylı işlerin yoğunlaştığı ve kariyerinizle ilgilialanlarda birlikte çalıştığınız kişilerle olan iş ilişkinizin önemlihale geleceği bu dönemde, başkalarına hizmet amaçlı (sağlık, bakım,veterinerlik, yöneticilik, eğitim, din, felsefe, doktorluk, seyahat,turizm, temizlik hizmetleri, yabancı dil, yayıncılık, medya sektörü)mesleki alanlarda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Jüpiter gezegeni 2010 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevikaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınızkısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına derslervererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlıolmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzeniçinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevleriniziyerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendiyeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir.Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinizegüven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konulardaharcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliriise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Venüs gezegeni ise tüm yıl boyunca kendi kazanımlarınız dışındakigelirler, cinselliğiniz, sigorta, vergi, hukuk konularındakidavalarınız (nafaka, miras), eşinizden elde ettiğiniz paralar, bankaborçları, vergi ödemeleriniz ve yine eş dolayısıyla yaşanan maddisıkıntılar anlamında 2005 yılından beri çarpıcı gelişmeler yaşatmaktaolabilir. Bu etkinlik bu yıl içinde de devam edeceğinden daha dikkatlihareket etmeye ve öncelikle kendinizi geliştirmeye, yenileştirmeye vekaynaklarınızı dikkatle kullanmaya devam etmenizi öneriyoruz.

Satürn gezegeninin değişkenlik veren ve bağımlılık yaratan enerjisialtında birdenbire aşık olma, hemen ilişkiye girme ve evlilik konusundaçabucak karar vererek hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olan enerjisialtında birlikte olduğunuz insanı daha iyi gözlemlemeli, mantıklıkararlar almalı ve her şeyden önce çok iyi tanımadan ciddi bir adımatmamalısınız. Aşk ve İlişkiler

12 Kasım 2009- 11 Şubat 2010 tarihi aşk açısından etkili gözükmekte.Sevilmek, değer görmek, kısa süreli maceralar yaşamaktanhoşlanabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise partnerleriyle her türlüpaylaşımda olmaktan zevk alabilirler.

18 Mart- 22 Nisan arası ilişkinizde karşılıklı olarak dengeyi sağlamakadına dikkatli olmalısınız. İlişkisi olmayanlar için sıradışı birkişinin yaşamınıza girmesi anlamı taşıyabilir. Bu ilişki arkadaşlıkilişkisiyle başlayabilir.

14 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında gizlilik içinde hareket etmekihtiyacınız yüksek olabilir. Gizli saklı ilişkiler veya şu anyaşadığınız ilişkiyle alakalı hareketlenmeler, kimi zaman agresif birşekilde tutum göstermeler, kimi zamansa verdiğiniz kararlarıuygulamaktan vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir.

21 Haziran- 12 Temmuz arası dönem her türlü yönden kendinizi olumlu birşekilde ifade etmenizi ve ilişkiler kurmanızı destekleyici görünmekte.

10 Ağustos- 16 Eylül tarihleri yakın çevrenizle olan ilişkiler,yazışmalar, yolculuklar yoluyla iletişimde bulunmanız açısındandestekleyici olacaktır. Kimileriniz bu süreçte evlenmeyi ve bir yuvakurmayı düşünebileceği etkiler altındadır.

21 Ekim- 29 Kasım aşk açısından son derece olumlu, yeni tanışmalaraçısından destekleyici olacaktır. Macera tutkunuz yükselebilir vekendinizi aşkla ifade etmekten hoşlanabilirsiniz. Hayatın keyifliyanlarının tadına varmak ve eğlenmek açısından etkili bir dönemolacaktır.

07 Kasım- 17 Aralık tarihlerinde ise yine oldukça hızlı, isteklerinizinmutlak kabulünden yana ve hızlı yaşanan aşklar açısından oldukça etkilibir dönem olarak gözükmekte.

Olumlu İlişkiler : Aslan, Yay, İkizler burçları

Zorlu İlişkiler : Yengeç, Boğa, Balık

Parasal Konular

17 Şubat- 26 Mart başkaları kaynaklı gelirler konusunda gelişmeleryaşanabilir. Kurduğunuz güçlü ilişkiler sizi maddi anlamda destekleyiciolabilir. 13 Mayıs- 20 Kasım iş hayatınızla ilgili konularda kuracağınız yakınilişkiler maddi anlamda sizi destekleyici olabilir. Birlikteçalıştığınız kişilerle uyumlu bir şekilde hareket etmeye özengöstermeniz yararlıdır. Parasal konularda etkin olmak ve kendiniziifade ederek girişimde bulunmanız açısından destekleyicidir. Çalışmahayatınızda düzen ve disipline önem vermeniz halinde olumlu sonuçlaryaşayabilirsiniz.

İş ve Kariyer

28 Mart - 09 Mayıs dönemi kariyeriniz açısından olumlu titreşimler veotorite konumundaki kişilerle maddi anlamda görüşmeler, iş değişikliği,statünüzle ilgili değişimler göze çarpabilir.

16 Mayıs- 28 Haziran ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizisağlayacak iletişimler, görüşmeler ve hareketlilik söz konusuolacaktır. Olumlu etkiler mevcut.

Sağlık

12 Şubat- 18 Mart ve 15 Eylül- 23 Kasım tarihlerinde otoritelerle olanilişkinize lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizikeyifsiz hissedebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen bayan Akreplerbiraz sıkıntılı bir dönem geçirebilirler, kimileri ise rutin sağlıkproblemleri yaşayabilirler. Doktor kontrolünüzü yaptırmayı ihmaletmeyiniz. Aşk açısından renkli bir dönem olması dolayısıyla kendinizedikkat etmeyebilir, beslenmenize özen göstermeyebilirsiniz. Dikkatlihareket etmekte fayda var.

2010 yılının Siz Akrepler için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederiz