Star TV ekranlarında çok yakında yeni bir dizi daha ekrana gelecek: “Maskeli Balo”... Burcu Kara, Burak Hakkı ve Aytaç Arman’ın başrolleri paylaştığı dizi bir milletvekili ile kızlarının çevresinde dönen olayları konu alıyor.

Maskeli Balo Dizisinin Konusu

Ali Cemal, iktidar partisi milletvekili, zengin bir işadamıdır. Pek çok çıkar grubuyla ilişkisi vardır ve bunu ailesi dahil hiç kimse bilmez.

Hatta bilenler de korkudan karışmak istemezler. Günün birinde kızı Zeynep gerçekleri öğrenecek ve olayların seyri değişecektir.

Babasına her konuda hayran olan Zeynep’in, öğrendiği gerçekler karşısındaki tavrı, bütün bunların kariyer planlarına etkisi ve içine düştüğü çıkmaz dizinin ana konusunu oluşturuyor. Ve tüm olup bitenden haberdar olan sevgilisi Mehmet’in ülkenin aydınlanması için yapması gerekenler.

Senaryosu kuzuların kurtlara başkaldırmaları ve hayata tutunabilmeleri üzerine kurulu dizide; bir genç kızın gerçekler karşısında neler yaptığı anlatılıyor. Güçlü ile güçsüz arasındaki orantısız ilişkilere de göndermeler yapılacak olan dizide, gelir dağılımındaki adaletsizlik, devletçi anlayışın temeli, bireysel hırslar ve bir genç kızın aydınlanma ve yakınlarının maskesini düşürmesini anlatıyor. Hem de onlarca tehlikeyi göze alarak.

Müzikleri Nail Yurtsever‘e ait olan ‘Maskeli Balo’ medya, aşk, dostluk, düşmanlık, kardeşlik ve ihanet üzerine bir yapım.

Oyuncuları

Burak Hakkı (muhabir Mehmet), Burcu Kara (Zeynep), Aytaç Arman (Ali Cemal), Itır Esen ve Korel Cezayirli‘nin rol aldığı dizinin ismi heran değişebilir. Koliba Film Ata Türkoğlu‘nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise M. Çağatay Tosun.

(alıntı)