Profil bilgileri: anasınıfı86 - Önce Okul Öncesi Ekibi Forum Sitesi - Biz Bu İşi Biliyoruz


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×
Hiç yeni etkinlik yok

9 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    2. grup etkinlikleriniz nedir bilmiyorum?
    Sitemizde derslerinizle ilgili paylaşımlar var diye biliyorum. İyi çalışmalar
  2. hikayeyi ben a4 kagıdına bölüm bölüm yazmıştım. ama yazarken ezberliyosunuz zaten bi müddet sonra ezbere anlatıyosunuz. ezbere spontane anlatınca daha iyi oluyo çünkü ben hikayeye tam baglı kalmıyorum araya mutlaka bişeyler sıkıştırıyorum o günkü sınıfta olan olaylardan filan.
  3. tşkler rabia hanım...iyi akşamlarr...amin hayırlısıyla inşş geçer....
  4. yoğun bir dönem allah yardımcınız olsun ama geçiyor merak etmeyin.
  5. maalesef elimde onlar yok. pc.ye virüs bılaşmıştı çöktü hepsi pc de gitti. ama pc den anlayan tanıdıklarını varsa istediginiz hikayeyi tarayıcı ile taratıp pc ye atabilirsiniz ve ordan renk ayarlarını yapıp direk çıktı alabilirsiniz sayfa sayfa çıktı alıyosunuz daha sonra ben onları yapıştırarak birleştirdim film şeridi haline getirdim. boyutu da tv şeridinii önce yapıp ona göre kagıdın boyutunu ayarlamanızı tavsiye ederim. kusura bakmayın.
  6. tşklerr rabia hanım..tv şeridinin pc de düzenlenmiş halinin kalıbı elinizde var mı acaba??varsa gönderebilirmisinizz msn mi yazsam..derslerimde var çok yogunum eger gönderebilirseniz çok memnun olurum..değişiik bir şey yapmak istiyorum uygulamamda..tşkler şimdiden...
  7. merhaba tv şeridinin pembe kısımlarını mukavvadan yaptım.üstünede pembe karto yapıştırdım. siyah yerlerde elektrik bandı ile yapıldı. tv şeridini pc de düzenleyip yaglı bir kapıt üzerinden çıktı aldım. ploter adlı bir çıktı. baskı merkezlerinden çıkartıyorlar. kağıdı oklavaya yapıştırdım iç kısmı boş oldugu için dönerek oklavaya dolanıyor.
  8. hocam teşekkür ederim inceleyeceğim söledikleriniz kaynakları..hocam bana drama etkinliğim için yardımcı olurmusunuz... amaç kazanımları verdi staj öğretmenim konum yok ısındırıcı ve esas çalışmalı bir drama yapmalıyım..amaç ve kazanımlarımı versem bir drama örneği önerebilirmisiniz...
  9. alev önder hocamızın drama kitabını ve morpa, erdem yayınlarının fen kitaplarını önerebilirim iyi akşamlar
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 9 of 9
anasınıfı86 Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
0
Günlük Ortalama Mesajlar
0
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
9
En yeni mesaj
13.Mart.2011
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
14.Nisan.2011
Üyelik tarihi
21.Ocak.2011
Tavsiye Puanı
0

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş