Profil bilgileri: feyzaa - Önce Okul Öncesi Ekibi Forum Sitesi - Biz Bu İşi Biliyoruz


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×
Hiç yeni etkinlik yok

5 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    hocam merhaba hala vanda mısınız? ben de temmuz atamaları ile vana atandım. ben de ev arkadaşı bulmak istiyorum. iletişime geçersek sevinirim.
  2. Cevapla
    Merhaba hocam..
    Van'da hangi okuldasınız? Temmuz atamalarında Van Merkez de görevlendirildim. Oldukça tedirginim.. İlk etapta öğretmenevinden yer ayırttırdım, bakalım gelen günler neler gösterecek..
  3. Cevapla
    hocam o konu üzerinde çalışılıyor ama net değil sanırım. maliye ile meb görüşmeleri sürdürüyor diye biliyorum. ama büyük olasılıkla tek atama dönemi konusunda uzlaşacaklar. gelişmeleri takip ediyoruz hocam.
  4. teşekkürler hocam evet dediğiniz gibi atamalar başlığındaki bir sayfada da bunu dile getirdim ve birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını öğrendim. zaten ertesi gün sistem kendiliğinden düzeldi.şuan tercihlerimi yapıp milli eğitime onaylattım. ilginiz için tekrar teşekkürler.
  5. Cevapla
    hocam tercih ile iligli sorunlarınızı http://www.onceokuloncesi.com/atamalar-ve-tay-f63.html bu linke yazsanız daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. ayrıca benzer sorun yaşayanları da bu bölümde bulabilirsiniz.
    hocam şuan ne iş ile meşgulsünüz. devlet dairesinde bir yerde çalışıyorsanız bu sorunu veriyor olabilir. detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
feyzaa Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
13
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
5
En yeni mesaj
18.Temmuz.2011
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
18.Kasım.2012
Üyelik tarihi
20.Nisan.2009
Tavsiye Puanı
2

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş