Profil bilgileri: Kübra_86 - Önce Okul Öncesi Ekibi Forum Sitesi - Biz Bu İşi Biliyoruz


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×
Hiç yeni etkinlik yok

7 Ziyaretci Mesajı

  1. Yardımcı olduğunuz için tşk ederim burcudeu ve yeniay_18 arkadaşım
  2. Cevapla
    yazdığın soruyu okudum ve bildiğim için cevap veriyorum...
    kayıt olabilirsin. eğer bu hak verilirse bırakıp buna geçebilirsin. aynı duruma bir çok kez şahit oldum çünkü. bence fırsatları değerlendir sen.
  3. Cevapla
    bu konuda bilgim olduğunu söyleyemem açıkçası aöf bürosundan bilgi almalısınız
  4. Cevapla
    sayın kübra_86 doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sneleere
  5. mesajını şimdi gördüm canım iyi niyetinden dolayı Allah seninde gönlüne göre versin. bu kopyaladığın yazıdaki bilgilendirme lisans programına gidip yarıda bırakıp önlisans diploması alanlar için.Bizler zaten önlisans programına gitmiştik ve şimdide başka bölümlerin önlisanslılarına verilen 3.sınıftan devam etme hakkının bizlerede verilmesini istiyoruz çünkü başka bölümü bitiren önlisanslılardan hiç bir farkımız yok.Beni bilgendirmek istemenden dolayı çok teşekkür ederim canım Umarım bu yıl güzel yerler tutturusun
  6. Cevapla
    iyi geceler ben begüm inş diğiniz gerçek olur gönülden destekliyorumazönce bir yazı gördümde bu hak daha önce verilmişmiydi yazıyı aynen kopyalıyorum

    Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı: Kız Meslek Liseleri veya Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin birinden mezun olup Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı ile üniversitelerin Eğitim Fakülteleri veya Mesleki Eğitim Fakültelerinin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği bölümlerinin birinden 2003-2004 öğretim yılı ve sonrasında ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvurabilirler.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 7 of 7
Kübra_86 Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Gününüz
05.Haziran.1986 (37)
Kübra_86 Hakkinda
Nerden:
Tokat

Signatürü


TARİHİ YAŞADIĞIMIZ GİBİ YAZDIK,FAKAT GELECEĞİ CUMHURİYETE İNANLARA,ONU KORUYANLARA VE YAŞATACAKLARA EMANET ETMEK LAZIMDIR.


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
63
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
7
En yeni mesaj
05.Ağustos.2010
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
09.Haziran.2011
Üyelik tarihi
01.Mart.2010
Tavsiye Puanı
0

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş