Anasınıfları için 2. Dönem 1. Veli Toplantısı Dilekçesi, Gündem Maddeleri ve Tutanağını word dosyası olarak indirmek için aşağıdaki linke tıklayın.

https://www.onceokuloncesi.com/dosya...0bf4cd56d6.doc


................. İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE,
GÖLE


2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının 2. Dönem 1. veli toplantısı 21/02/2013Perşembe günü saat 12.30’da anasınıfında aşağıdaki gündem gereği yapılacaktır.

Toplantının yapılmasına müsaadelerinizi arz ederim.


18/02/2013


Serap GÜNAY
Anasınıfı Öğretmeni


GÜNDEM
1) Açılış veyoklama.
2) I.Döneminveliler tarafından değerlendirilmesi.
3) Yıl içindevelilerden alınacak artık mataryel malzemelerin istenilmesi.
4) Öğretmen-veliiş birliğinin sağlanması.
5) Beslenme veBeslenme listesi.
6) Temizlik.
7) Okulageliş-dönüş.
9) Dilek vetemenniler.
10)Kapanış.

Uygundur.
18/02/2013


OKUL MÜDÜRÜ
SERAP GÜNAY


TUTANAK
1.Toplantıyakatılan velilere “Hoşgeldiniz” denilerek toplantıya başlanıldı . II. Dönemin çocuklarımıza daha da başarılargetirmesi dileğinde bulunularak toplantı ile ilgili gündem maddeleri açıklandı.Velilerin çoğunlukla toplantıyakatıldığı görüldü.
2.I. Dönemindeğerlendirmesi, çocukların üzerindeki etkileri her bir veliden dinlendi.Velilerle tek tek konuşularak çocukların okula başladığından bu yana olumluolumsuz düşüncelerini alındı. Çocukların davranışları hakkında olumlu sonuçlargeliştiği görüldü.
3.Yıl içindeetkinliklerde kullanılacak artıkmateryal malzemeleri velilerden istendi.Veliler en kısa zamanda temin edeceklerini açıkladılar.
4.Yıl içinde öğretmen-veliiş birliğinin önemi vurgulandı ve her zaman iş birliği içinde çalışma yapılmasıgerektiği söylendi.
5.Değiştirilenbeslenme listeleri velilere dağıtıldı. Pazartesi günü itibariyle yeni listeninsürdürülmesi gerektiği söylendi.
6.Temizlikkonusunda çocukların okula nasıl bir şekilde gönderecekleri konusunda velilereaçıklama yapıldı. Özellikle saç temizliği konusunda üzerinde daha çok düşülmesibelirtildi. Veliler de titizlikle uyacaklarını söylediler.
7.Okulageliş-dönüş saatlerinde, çocukların abi ve ablaları ile birlikte evedönecekleri kararlaştırıldı.
8. Velileretoplantıya katıldıkları, dilek ve isteklerini söyledikleri için teşekkür edildi,toplantıya son verildi.