Çöz Bakalım Her Çarşamba 22:45 'de kanal d de.

Başınıza bir bulmaca daha çıkardık! Hadi buyurun, bunu çözün bakalım!

Sesinizi duyar gibiyiz: “Ekonomik kriz, yükseler kira, azalan maaş, faturalar, ilişkilerde sıkıntılar; başımıza çözecek bir şey daha çıkarmayın” diyorsunuz değil mi? Durun, acele karar vermeyin! Bu bulmaca karşınıza çıkıp çıkabilecek en keyifli bulmaca!

“Çöz Bakalım”, çözmesi en eğlenceli bulmaca!

Ekranların en farklı, en heyecanlı, en sürprizli yarışması “Çöz Bakalım” Kanal D ekranlarında sizleri bekliyor… Çöz Bakalım gözünüzü ayıramayacağınız bir televizyon bulmacası…
Bilgiyse bilgi, mücadeleyse mücadele, eğlenceyse eğlence, ödülse ödül; Çöz Bakalım bir yarışmadan beklediğiniz her şeyi sizlere sunuyor!
Birbirinden ilginç yarışmacıları, ünlü konukları, hem bilgiye dayalı hem de eğlencesi bol bulmaca sorularıyla ve elbette Cem Davran’ın müthiş tempolu sunumuyla; Çöz Bakalım yeni televizyon eğlenceniz olacak. Unutmayın “Çöz Bakalım” da her zaman her şey olabilir!
Bir gün bir bakmışsınız, mahalle muhtarlarıyla en zorlu bulmaca sorularını çözmeye çalışıyorsunuz, bir gün bir bakmışsınız, finalde ünlü bir dizi yıldızıyla yarışıyorsunuz… Bir de büyük ödülü kucaklayınca, deymeyin gitsin keyfinize…

İddia ediyoruz ki “Çöz Bakalım”, çözmesi en keyifli bulmacadır!

“Çöz Bakalım”ın heyecan fırtınası katılmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp, başvuru formunu doldurmak! Ya da aşağıdaki telefon numarasını arayıp, telesekretere kayıt yaptırmak!

Başvuru Formu

Tel: 0212 429 58 33

[email protected]

kaynak:kanald.com.tr