Soru küpü

13 Temmuz 2009, Pazartesi 19:10'da

Ödüllü yarışma programı Kelime Oyunu ile yarışma tutkunlarını ekrana bağlayan Kanal 1, yaz dönemine yine heyecanın doruğa çıkacağı çok kaliteli bir yarışma programı ile giriyor.

Mert Yavuzcan’ın sunacağı Soru Küpü kimi zaman zekice, kimi zaman komik, kimi zaman da garip kategorileri ile izleyenleri düşündürecek, şaşırtacak ve eğlendirecek.

Programda her gün iki yarışmacı, altı sütun ve beş satırdan oluşan panodaki kategorilerden birini seçecek ve bu iki kategorinin kesişme noktalarında beliren sorular cevaplanacak. Panodaki soruların tamamı cevaplandırıldıktan sonra, en yüksek puanı alan yarışmacı günün birincisi ve yarışmanın günlük para ödülünün sahibi olacak. Bu noktada, kazanan yarışmacıya yarışmaya devam etmek isteyip istemediği sorulacak, devam etmesi durumunda yarışmacı ertesi günlerde de gelerek para ödülünü yükseltebilecek. Yarışmacının devam etmek istemesi durumunda, yarışmacı günün ödülünü alarak Soru Küpü'ne veda edecek. Yarışmanın sonunda kaybedenler de evlerine elleri boş gönderilmeyecek, onlara da küçük teselli armağanları verilecek.

Soru Küpü, Mert Yavuzcan’ın sunumuyla 22 Haziran Pazartesi gününden

itibaren hafta içi her gün 19.00’da Kanal 1 ekranlarında.

kaynak:kanal1.com


Kelime Oyunu programı da haftanın altı günü akşam 20:20 ye.alındı bilginize...ilgi gördü demek ki türevleri çıktı soru küpü,çöz bakalım...
bu tür programların az da olsa artması televizyon dünyası için iyi bi gelişme bence...izleyip görücez bakalım...