Şampiyonlar Ligi’nden ihraç edilen Fenerbahçe’nin, Emenike ve Lugano’nun ardından Santos’u da satması taraftarın tepkisini çekti. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın satış operasyonuna karşı çıktığı ve endişeli olduğu bildirildi.

TFF’nin şok kararıyla Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinden sonra elindeki yabancı yıldızları birer birer satmaya başlayan Fenerbahçe Yönetimi’ne tepki doğmaya başladı.
Sarı-lacivertli taraftarlar, Emenike, Güiza ve Lugano’nun ardından Santos’un da gönderilmesiyle şampiyon takımın içinin boşaltıldığını savunuyorlar. Ekonomik sorunlar nedeniyle kadrodaki futbolcuların bazılarını satmak zorunda kalacaklarını bildiren Asbaşkan Ali Koç’un açıklamasından hemen sonra Lugano ve Santos’un apar topar gönderilmesiyle başlayan bu sürecin devam edecek olması taraftarı daha da endişelendiriyor.

Niang, Dia, Stoch, Gökhan Gönül gibi önemli oyuncularını da satmak için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe Yönetimi’nin bu tasarrufunu sorgulayan sarı-lacivertliler, yaşanan sürecin kulüp için bu kadar ağır seyretmesinin kendilerini üzdüğünü dile getiriyor.

Sarı-lacivertli kulübe acil mali destek sağlamak için başlatılan kampanyaların çok büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken taraftarlar, internetteki forumlarda, yıldızların tek tek satılmasından ciddi endişe duyduklarını dile getiriyor.

Süper Lig’e katılacak olan Fenerbahçe’nin yıldızlarını tek tek kaybetmesi Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı da kara kara düşündürüyor. Yabancıların elden çıkarılmasına anlam veremeyen Kocaman’ın, Lugano’dan sonra Santos’un da satılmasına çok üzüldüğü belirtildi.

Yönetim arayışa başladı
Sarı-lacivertli hocanın, Niang’ın da satılmasıyla ortaya çıkacak forvet krizi için yönetimle görüşeceği öğrenildi.

Ayrılan isimlerin yerlerini doldurmak isteyen sarı-lacivertli yönetimin, transfer çalışması başlattığı kaydedildi. Bu arada 7 milyon euroya Arsenal’e satılan Santos dün sabah Londra’ya uçtu. (Milliyet)