Galatasaray, peşinden koştuğu iki yıldızın transferinde sona yaklaştı



Galatasaray, günlerdir beklenen transfer bombalarını patlatıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in Bodrum'da Başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst ile yaptığı görüşmesinde "Orta saha istemiyorum. Sola ve hücuma takviye yapalım" isteği üzerine harekete geçen yönetim Olympiakos'un yıldızı Riera ve Sunderland'ten Asamoah Gyan için kesenin ağzını açtı. Başkan Aysal'ın kurmaylarına "Gereken neyse yapın ve bu iki oyuncuyu kadromuza katın" dediği öğrenilirken iki yıldızın iki gün içerisinde kulüp tarafından resmen açıklanması bekleniyor.
Drenthe'nin Everton, Benayoun'un da Arsenal ile anlaşması sonrası sol kanat için Riera dışında alternatifi kalmaması nedeniyle düğmeye basan kurmayların İspanyol yıldız için dün Yunan ekibi ile masaya oturduğu ve büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Yönetimin Asamoah Gyan'a da başka transfer teklifi gelmemesi nedeniyle rahat hareket ettiği ve Ganalı golcünün gelecek hafta Türkiye'de olacağı bildirildi.

Pino çok üzgün
Galatasaray'ın geçen sezon başında Monaco'dan transfer ettiği, geçen hafta ise Suudi Arabistan Kulübü El Nassr Saudi takımına, sezon sonuna kadar kiraladığı Juan Pablo Pino, sarı kırmızılı takımından ayrıldığı için son derece üzgün olduğunu söyledi. Pino, "Umarım seneye tekrar Galatasaray'a dönerim. Burada beni onlarca Arap futbolsever karşıladı. Şaşırtan bir durum, yeni bir dönem başlıyor benim için ve elimden geleni yapacağım. Takımımın başarılı olması ve seneye Galatasaray'a dönmek için çok çalışacağım" dedi.


alıntı