Viyana'da zafer günü


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Viyana'da zafer günü

  • #1
    BURCU-BAŞKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Haziran.2009
    Nereden
    İZMRRR
    Mesajlar
    6,266
    @BURCU-BAŞKAL



    Viyana'da zafer günü





    İkincilik mücadelesi veren Millilerimizin Ernst Hapel Stadı'ndeki zorlu randevusu saat 21.30'da başlayacak

    İspanya Futbol Federasyonu'ndan A.Undiano Mallenco'nun düdük çalacağı mücadeleyi NTV naklen yayınlayacak


    A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda bugün kritik bir sınav verecek. Grupta 2. sırada bulunan ay-yıldızlı ekibimiz, 8. maçında bugün Viyana'da Avusturya ile karşılaşacak. Ernst Happel Stadı'nda oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek ve NTV naklen yayınlayacak.
    Millerimiz kazandığı takdirde ikincilik için iddiasını sürdürecek, ancak puan kaybı halinde büyük sıkıntı yaşayacağız.
    Ekibimizde cezalı olan Selçuk İnan ve sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu kadroda yer almıyor. İki ekip tarihlerinde 14. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke A milli takımları arasında 7'si Türkiye, 6'sı da Avusturya sınırları içinde yapılan geride kalan 13 maçta Avusturya 7, Türkiye 6 galibiyet alırken, bugüne dek hiçbir maç berabere sonuçlanmadı. 9'u resmi, 4'ü özel olmak üzere geride kalan maçlarda Türkiye'nin toplam 20 golüne, Avusturya 15 golle yanıt verdi.
    Milli takımın mücadele ettiği A Grubu'nda oynanacak günün diğer maçında ise Azerbaycan ile Kazakistan karşı karşıya gelecek.

    Hiddink'in kozu yine Arda olacak
    Kazakistan'a attığı son saniye golüyle Türk Milli Takımı'nı galibiyete taşıyan Arda Turan, ay-yıldızlı ekibin gol yollarındaki en etkili ismi olarak dikkati çekiyor. Çiçeği burnunda Atletico Madridli futbolcu Arda, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin yaptığı 7 maçın 5'inde forma giyerken, toplam 444 dakika sahada kaldı ve bu süre içinde 4 gol attı, 1 de asist yaptı. Türkiye, Arda'dan yoksun maçlarında gol yollarında suskun kalırken, Arda'nın forma giydiği müsabakalarda ise gol açısından etkili oldu. A Milli formayı 46 kez giyen 24 yaşındaki Arda Turan, 11 kez fileleri havalandırdı.

    Deplasmanda karne zayıf
    2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında bugün deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım'ın son dönemdeki rakip saha karnesi kötü. Türkiye, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde deplasmanlarda yaptığı son 8 maçın sadece 1'ini kazanabildi, diğer 7'sinde puan yitirdi. Ay-yıldızlı ekip, elemelerde rakip sahalarda yaptığı son 8 maçtan 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, bu süre içinde sadece 1 kez, o da zayıf rakibi
    Kazakistan karşısında 3 puana ulaşabildi. Milliler, bu 8 maçlık periyotta deplasmanlarda 5 kez gol yollarında suskun kalırken, Azerbaycan'a 1-0 yenilip, Estonya ile de 0-0 berabere kalarak, büyük düş kırıklığı yaşattı. Millilerimiz 88 yıllık tarihinde, 254'ü resmi, 229'u özel olmak üzere geride kalan toplam 483 maçta, 174 galibiyet, 114 beraberlik alırken, 195 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 627 gol atarken, kalesinde ise 724 gol gördü.

    Kaptan Fuchs'tan ilginç açıklama
    Avusturya Takım Kaptanı Christian Fuchs tüm takım arkadaşlarının Türkiye ile yapılacak maçın önemini bildiğini söyledi ve ilginç açıklamalarda bulundu. Fuchs, Almanya karşısında alınan yenilginin hatırlatılması üzerine, ''Almanya, dünyanın en elit takımları arasında yer alıyor. Biz şu an için onlardan çok daha gerideyiz. Türkiye maçında ise arkadaşlarımdan, herkesin herkes için koşmasını, gerekirse en değerli organını bile yırtmasını bekliyorum. Hepimiz maçın ciddiyetinin farkındayız'' ifadelerini kullandı. Bu arada Avusturya-Türkiye maçı için satışa çıkan biletlerin tükendiği, 1800 biletin daha gün içinde gişelere dağıtılacağı bildirildi.

    Ümit Milli Takımımız Manisa'da zor sınavda
    Ümit Milli Futbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki 3. maçında bugün Manisa'da İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek.
    Grubun diğer maçında ise Macaristan ile İtalya karşı karşıya gelecek. Bucasporlu Ömer Kahveci,maç kadrosuna çağrılırken, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, "Futbolun bu sürecinde tekrar buradan yükselerek çıkmasının gerektiği düşünüldüğü bir ortamda, eğlenceli, keyifli, futbolun güzel yönlerini gösteren, en güzel taraflarıyla anılmasını sağlayacak süreçlerin başlaması gerekiyor. Manisa ve Ege bu konuda oldukça birikimi olan bir yer. Hep beraber yarın bu keyfi yaşayalım'' dedi. Ücretsiz takip edilebilecek maç için davetiyeleri stat gişelerinden, şehrin belirli noktalarından bazı sivil toplum örgütlerinden ve Spor İl Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.
    ALINTI

  • #2
    TÜLÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Aralık.2009
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    2,182
    @TÜLÜL







    Teşekkürler

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Viyana'da 'Türk tipi oyun'
      Konu Sahibi BURCU-BAŞKAL Forum SPOR
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 08.Eylül.2011, 23:33
    2. gebze zafer
      Konu Sahibi htc00018 Forum PERSONEL ARAYANLAR
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 11.Ağustos.2011, 03:16
    3. ZAFER MARŞI
      Konu Sahibi Ülkü DUYSAK Forum Kendi Ürettiğiniz Şiir, Yazı, Resim vs.
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 30.Ekim.2010, 13:45
    4. Viyana Kuşatmaları
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum TARİH
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 24.Ocak.2010, 00:59
    5. Viyana'daki Okul ??? / İlginç
      Konu Sahibi squallesra Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 20.Ağustos.2009, 10:34

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş