Numaralı tribünün sağ alt kısmında aynı kıyafetleri giyen, aynı atkıları boyularına takan bu ince ama yürekten gelen ses "Ladies of Beşiktaş" kızlarına aitti.

2006 yılının Eylül ayında 4 kız arkadaşın sohbeti sırasında şekillenen ve kısa sürede 100 kişiye ulaşan bu grup, kimi evli, kimi öğrenci, kimi de anne olan bayanlardan oluşuyor. Asıl amaçları Beşiktaş'ın başarısı için sesleri yettikçe takımlarına destek vermek. Ama akıllarını bir köşesinde bayanların statlara daha fazla gelme düşüncesi var."

Bizimle birlikte İnönü Stadı'nda bayan taraftar sayası arttı" diyen Ladies of Beşiktaş'ın kurucu üyesi Özge Köşk, ilk zamanlar bazı tepkilerle karşılaştıkların, ama insanların zamanla kendilerine alıştıkların ifade ederek şöyle konuştu:

"Dört arkadaş kendi aramızda konuşurken böyle bir oluşum yapma fikri geldi aklımıza. Önceleri yapabilir miyiz diye düşündük. Sonra kulaktan kulağa yayılarak çok kısa bir sürede büyüdük. Bir iki ay içinde sayımız 100'ü buldu. Türkiye içinde 155 ilde temsilciliklerimiz var. Ayrıca Japonya ve Almanya'da da temsilciliklerimiz bulunuyor. Biz Beşiktaş kulübünden tamamen bağımsız bir taraftar grubuyuz. Bizim bir amacımızda bayanların maçlara rahatça gelmelerini sağlayabilmekti. Çünkü bizim yaşıtlarımızın tribünlere gelerek maçları izlemesi biraz sorun oluyordu. Statlarda maç izleyen bayan sayısı genelde az oluyordu. Bu grubu kurarken kalabalık olarak maça gitmemizin daha kolay olacağı fikri bizim işimizi kolaylaştırdı. Girişimiz çıkışımız daha kolay olur diye düşündük. Tepki almaktan korktuk. İlk başlarda tepkide aldık. Ama zamanla herkes alıştı. Boş tribünlerde toplu olarak gören bayanlar cesaretlendi ve maça gelen bayan sayısında artış oldu. Bizi en çok korkutan konu bayanların tribünde ne işi var. Evlerinde otursunlar düşüncesini taşıyan insanlarla karşılaşabilecek olmamızdı. Ama biz taraftar olarak takımımızı çok seviyoruz ve devamlı destekliyoruz. Bizi gören ve İnönü Stadı'nın havasını solumak isteyen bayanları cesaretlendirdiğimizi sanıyorum."

Ladies of Beşiktaş'ın İstanbul temsilcilerinden olan Funda Baykal ise, yıllardır maçlara geldiğini ve kendilerine gösterilen tepkiyi anlamadığını dile getirerek, "Ben kuruluş aşamasında yoktum. Daha sonra katıldım. Bizim için çok yeni bir oluşum. Kendimizi kabul ettirmek zorundayız, kendi isteklerimizi, amacımızı anlatabilmeliyiz. Biz grup olmadan öncede yıllardır tribündeydik. Bu bizim için avantaj oldu. Farklı kesimlerden tepkiler gördük ama artık herkes alıştı bize. Bu tepkilerden sonra cesaretimiz kırılmıyor ama üzülüyoruz. Çünkü biz içlerinden çıktık. Onlarla biriz. Ayrı bir oluşum değiliz. Çünkü önemli olan Beşiktaş aşkı. Ailelerimizde bize destek verdi. Maçları numaralı tribünden izliyoruz. Bulunduğumuz bölgeye de hareketlilik getirdik. Umarım bizden sonra da böyle gruplar artarak çoğalır" diye konuştu.