Karadeniz fırtınası Sivas'ı yıktı


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Karadeniz fırtınası Sivas'ı yıktı

  • #1
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ



    Karadeniz fırtınası Sivas'ı yıktı





    Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde sezona başlayan Trabzonspor sezonu önemli bir galibiyetle açtı. Bordo-Mavililer, Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elenen Sivas deplasmanında iyi bir futbol sahaya yansıttı ve rakibini Selçuk ve Ceyhun'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Özellikle ikinci yarıda oyuna dahil olan Ceyhun müthiş bir golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

    Ligde 4 sezondur evinde Trabzonspor'a yenilmeyen ev sahibi Kırmızı-Beyazlılar, 2-1'lik yenilgi sonrasında lige puansız başladı.

    Son iki sezonda elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Sivasspor, taraftarının da desteğini arkasına alarak maça tempolu başladı. Orta alanda yaşanan sıkıntı nedeniyle ataklarını kanatlardan gerçekleştirmeye çalışan ev sahibi ekipte Karşıyaka'dan transfer edilen Cihan Yılmaz göze batan isim olarak ön plana çıktı. Sol kanadı istediği gibi kullanamayan Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor'un usta ayaklarına önlem almakta zorlandı. Orta alanda rakibine karşı üstünlüğünü ilk dakikalardan itibaren hissettiren Trabzonspor, 9. dakikada Selçuk'un ayağından kazandığı gol ile skor avantajını erken yakaladı. Engin Baytar, Alanzinho ve Colman Bordo-Mavili ekipte istekli bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk yarısında Selçuk'un golünden sonra rakip kaleyi ablukaya alan Sivasspor 14. dakikada Sedat ile beraberlik golüne çok yaklaştı. Kaleye arkası dönük olarak oynayan ve Trabzonspor savunmasının yakından takibine takılan Ersen Martin istediği pozisyonu bir türlü bulamadı. İkinci yarıda tempo yine yüksekti. 49'da sahneye çıkan Kamanan nefis bir vuruşu sonrasında skor tabelasındaki durumu 1-1 yaptı. Orta sahada kalabalık bir görüntü ortaya koyan ve dışarıdan attığı şutlar ile sonuca gitmeye çalışan Bordo-Mavili ekip, genç oyuncu Ceyhun Gülselam ile 78. dakikada yeniden öne geçti. Ceyhun'un uzak mesafeli vuruşunda top ağlarla buluştu ve Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

    UEFA'dan Sivasspor'a kötü haber geldi
    Avrupa Ligi play-off turunda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan ve kura gereği ilk maçı deplasmanda oynaması gereken Sivas'a UEFA'dan kötü bir haber geldi. Donetsk'in 28 Ağustos'ta Barcelona ile oynayacağı Süper Kupa finali nedeniyle maçların programı değişti. Buna göre Ukrayna'da 27 Ağustos'ta oynanması gereken ilk maç Sivas'a alındı ve tarihi değişti. Maç 25 Ağustos Salı günü oynanacak.
    Hugo Broos: Sivas'tan üç puanı söküp çıkardık
    Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos, "Buradan 3 puanı deyim yerindeyse söküp çıkardık. Oyuncularım öyle bir performans gösterdiler ki bu zorluğu benim üzerimden tamamıyla aldılar." dedi. Bu arada Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzon gibi şampiyonluğun en güçlü adaylarından birine yenildikleri söyledi.
    Toulouse, Trabzonspor'a Fransız kalmadı!
    Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştiği Fransa'nın Toulouse takımının sportif direktörü Ali Rachedi, maçı izleyenler arasındaydı. Rachedi, Trabzonspor hakkında notlar tuttu. Maçta, ulusal ve yerel basın kuruluşlarından 100 civarında basın mensubu görev yaptı. Maçı, Sivas Valisi Ali Kolat, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun da izledi.
    S.Etienne, Yıldız'ın peşinde
    Forvet futbolcusu Bafe Gomis'i satan Fransa Premier League takımlarından Saint Etienne, Mehmet Yıldız'ın peşine düştü. 27 yaşındaki Sivasspor forveti Mehmet Yıldız'a yönelen Saint Etienne'li yöneticilerin Kırmızı-Beyazlı yönetimle temasa geçeceği öğrenildi. Daha önce Galatasaray, Olympiakos ve Hertha Berlin tarafından takip edildiği ve Lyon ile Monaco'ya da teklif edildiği yazılan Mehmet için sakatlığı riskli bulunmazsa transfer gerçekleşecek. İSMAİL YILDIZ SİVAS
    Maçın adamı Ceyhun, 2. denemede 3 puanı getirdi
    Maçın 61. dakikasında oyuna giren genç oyuncu Ceyhun, orta sahadaki çabukluğuyla dikkat çekti. Oyuna girdikten 7 dakika sonra ceza sahasına girmeden attığı sert şut üst direkten dönen Ceyhun'un ikinci denemesi golle neticelenince Trabzon sahadan 3 puanla ayrıldı.
    Hugo Broos'tan nokta atışı!

    61. dakikada tribünlerde Trabzonsporlu taraftarların klasik 61.dakika şovu yapılırken Hugo Broos, Selçuk İnan'ın yerine Ceyhun'u sahaya sürdü. Genç futbolcu da kritik bir değişikliğe imza atan Broos'u mahcup etmedi ve takımını galibiyete taşıdı.

    Temposu yüksek müsabakayı yönetmekte zorlanan hakem Halis Özkahya, sezona iyi başlangıç yapamadı. Pozisyonlara uzak kalan ve ikili mücadelelerdeki kararlarıyla tepki toplayan Hakem Özkahya'nın 18 derecede verdiği su molaları da herkesi şaşırttı.

    Pozitif futbol skora da yansıdı

    Sezonun ilk maçında yenilenmiş 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada tempo yüksekti. İlk 20 dakikada üretilen pozisyonlar, maça ayrı bir seyir keyfi kattı. Her iki takımın pozitif futbol oynama isteği skora da yansıdı.

    ZAMAN

  • #2
    Tuba KALAYCI (tuba07-1903) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Mart.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    3,912
    @Tuba KALAYCI (tuba07-1903)







    Sivas'ın bu seneki havası çok farklı olacak.Başarılar beklemiyorum hiç. Kadrolarını baştan aşağı yenilediler çünkü...

  • #3
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ







    sana katılıyorum tuba
    2 senedir liderliğe kadar çıktılar ama bu sene büyükler iddialı..
    şansları azaldı tabi

  • #4
    gulcinnnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.Mayıs.2009
    Nereden
    İSTANBUL BOSTANCI artık izmir :(
    Mesajlar
    8,706
    @gulcinnnnn







    teşekkürler

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. karadeniz gösterisi
      Konu Sahibi Sevim ERGENE Forum GÖSTERİ VİDEOLARI
      Cevap: 52
      Son Mesaj : 08.Nisan.2013, 13:44
    2. Karadeniz'de istavrit bereketi
      Konu Sahibi HALE GAMZE Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 02.Eylül.2010, 01:56
    3. ABD'de devasa kar fırtınası
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 25.Aralık.2009, 23:14
    4. Karadeniz Çocukları
      Konu Sahibi s_ersen Forum SINIFINIZI TANITIN
      Cevap: 7
      Son Mesaj : 27.Mayıs.2009, 20:36
    5. güneş fırtınası 2012'de
      Konu Sahibi Meltem YANIKOĞLU Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 3
      Son Mesaj : 22.Nisan.2009, 23:52

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş