Beşiktaş İnönü Stadyumu Kapalı Tribünü`nde bulunan `` RUHUMUZ YETER `` yazısının siyah renge boyandığına yönelik haberi siz HABER1903 okuyucuları için araştırdık.

Yaptığımız araştırmada, `` RUHUMUZ YETER `` yazısının kaldırılma olayının, Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşmasına daha önce gerçekleştiridiğini öğrendik.

Stad yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, tartışmalara konu olan alanın boyanması yaklaşık 1 ay öncesine dayanıyor.

Yaklaşık 1 ay önce Kartal Yuvası ürünlerinin tanıtımı için Stadyum`da bir çekim gerçekleştiriliyor. Bu çekim için çeşitli görseller Kapalı Tribün`de bulunan belirli alanlara yerleştiriliyor ve çekim yapılıyor.

Gerçekleşen çekimin ardından görseller toplanıyor. Bu esnada `` RUHUMUZ YETER `` yazısınında bulunduğu alanda dahil, duvar zeminleri zarar görüyor. Bunun üzerine zarar gören alanlar stad ekipleri tarafından siyah renge boyanıyor.

Ayrıca yetkililerden aldığımız bilgilere göre Kapalı Tribün`de bulunan `` RUHUMUZ YETER `` yazısının duvarda yazmadığı ve pankart şeklinde olduğu; bu pankartın defalarca zarar gördüğü, buna rağmen stad yekilileri tarafından onarılarak her seferinde tekrar yerine koyulduğu belirtildi.. Pankartın bir sürece önce özelliğini kaybederek iyice deforme olduğu ve yırtıldığı, bu yüzdende kaldırıldığı bildirildi.

-HABER1903-


İŞTE DAHA ÖNCE KAPALI TRİBÜNDE BULUNAN RUHUMUZ BURADA PANKARTI



BOYANAN DUVAR