İşte Manisa'nın yeni transferi!

Manisaspor'un Malmö takımından anlaşmaya vardığı defans oyuncusu Gabriel De Paulo Limeira sağlık kontrolünden geçti.

Dün akşam Manisa'ya gelen 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gabriel De Paulo Limeira, Tarık Almış Spor Tesisleri'ni gezdi. Brezilyalı futbolcu bu sabah da Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Manisaspor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Gabriel, Turkcell Süper Ligi'nin çok kaliteli bir lig olduğunu, tekniğe dayalı ve zor bir lig olduğunu belirten Gabriel, "Manisaspor da tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu. Taraftara şunu söylemek istiyorum. Bu takımda elimden gelenin en iyisini yapacağımdan hiç kuşkuları olmasın" dedi.

Bu arada, sezonun ikinci yarısında Manisaspor formasını giyecek olan Gabriel'in, İsveç'te Malmö takımında bu sezon 26 maçta forma giydiği bildirildi. 1983 doğumlu olan Brezilyalı futbolcu Gabriel De Paulo Limeira 1.90 boyunda ve istikrarlı futboluyla dikkat çeken bir isim.

Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Manisaspor izletmek isteyen Manisaspor yönetimi, Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda takımın forvet hattını da güçlendirecek. Asbaşkan Zeki Ayaydın yaptığı açıklamada, "Sezon başından bu yana oynadığımız maçlarda ortaya koyduğumuz başarılı futbolun karşılığını tam olarak alamadık. Bir çok maçta girdiğimiz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Eğer forvet hattında istediğimiz verimi alabilseydik, şu anda ligde üst sıralarda yer alan bir ekip olabilirdik. Ara transferde forvet hattına mutlaka takviye yapacağız" dedi.

.ALINTIDIR.