BJK İnönü Stadı’nda Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük coşkusu vardı... Kulübümüz, Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramı; Yavru Kartal Dergimiz’in aboneleri, Alt yapı sporcularımız ve BJK Koleji ile birlikte kutladı.

BJK İnönü Stadı yeni açık tribününde, Kulübümüz’ün resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi aboneleri ve BJK Koleji öğrencilerinin yer aldığı çocuk tribünü oluşturuldu. Yavru Kartal Dergisi’nin geleneksel çocuk tribününde büyük coşku yaşandı.

Alt yapı sporcularımız ve BJK Koleji öğrencilerinden oluşan bando ekibi, BJK İnönü Stadı’nda 10. Yıl Marşı eşliğinde birlikte yürüyüş yaparken; sporcular ve öğrenciler pankartlar ile Türk ve BJK bayrakları taşıdılar. Yürüyüş sırasında taşınan pankartlarda şu mesajlar yer aldı;

- 23 Nisan’ı Coşkuyla, Gururla Kutluyoruz
- Atatürk’ün Kulübü’nün Çocuklarıyız, Gururluyuz
- Ne Mutlu Türküm Diyene
- Atam İzindeyiz
- Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin


BJK İnönü Stadı kapalı alt tribünün tamamında “Atatürk’ün Kulübüyüz, Atatürk’ün İzindeyiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü / BJK Koleji” yazılı dev bayrak açıldı. Futbol Takımımız sahaya “Tüm Dünya Çocukları’nın 23 Nisan’ı Kutlu Olsun” pankartı ve BJK Koleji’nden 11 öğrenci ile birlikte çıkarak, çocukların 23 Nisan bayramı coşkusuna eşlik etti.














Bursapor ile 10 kişi kalarak tamamladığımız maçta 0-0 berabere kaldık.Yenseydik liderlik koltuğuna oturacaktık...
Umarım bu kaybettiğimiz 2 puanı daha sonra aramayız...