Fenerbahçe’den gelen “Alemlerde Beşiktaşlılar da vardı” haberini araştıran yönetim, ilginç bir yanıtla karşılaştı. Ferrari, Bobo ve Nobre, “Bizi davet ettikleri doğru. Ancak gitmedik” cevabını verdiler.

Fenerbahçe Kulübü’nde patlayan ve Beşiktaş’a sıçrayan seks skandalıyla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, gerçek su yüzüne çıktı… Sarı-Lacivertli futbolcuların, Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızları Mert Nobre ile Bobo ve Ferrari’yi arayıp, “Özel bir eğlence düzenliyoruz. Gelmek ister misiniz?” diye sordukları bildirildi. Ancak Mert Nobre, “Eşim Brezilya’ya gitti. Oğlum da rahatsız. Doğrusu ailem olmadan gece dışarı çıkmam da yasak!” diyerek teklifi kibarca geri çevirdi. Tıpkı Nobre gibi evli olan Bobo da, “Eşimden ayrı olarak gece eğlenmeye çıkmak istemem” dedi…

Ferrari de gitmemiş
Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari ise, bir arkadaşıyla Nişantaşı’nda olacağını söyledi ve teşekkür ederek teklifi reddetti. Böylece Beşiktaş’ın yıldızları davete katılmayıp, daha sonra patlak veren skandala karışmalarına engel oldular.