Kanarya, Juventus'un sol beki Ziegler için İtalyan kulübüne yıllık maliyetini karşılama teklifi yapacak

Yönetimin geçen sezon F.Bahçe'de görev yapan Yobo için de Everton'a kiralık teklifinde bulunması bekleniyor



Fenerbahçe yönetimi, Emenike, Güiza, Lugano ve Andre Santos'un ardından panik yaşayan sarı-lacivertli camiaya güzel haberler vermeye hazırlanıyor. Yönetimin yaşanan kaos sebebiyle transfer yaparak taraftarın yüzünü güldürmeyi amaçladığı ancak bonservis bedeli ödemeden bu işi çözmeye çalıştığı öğrenildi. Trabzonspor ile anlaşma sağlayamayan Juventus'un sol beki Reto Ziegler için bu doğrultada harekete geçen yönetimin, İsviçreli sol bekin kiralık opsiyonunu araştırdığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, Juventus'a kiralama bedeli de öneremeyeceği belirtiliyor.

YOBO ISRARI
Yönetimin, menajerlere 'Şu anda ligde devam ediyoruz ve Santos'un gitmesi sonrası bir sol bek ihtiyacımız var. Ancak kiralama için kulübe para ödeyemeyiz. Oyuncunun 1 yıllık maliyeti karşılığında anlaşma olabilir' şeklinde bir karşı teklif sunması bekleniyor. Kanarya eski oyuncusu Joseph Yobo için de benzer bir girişimde bulunacak. Sarı-lacivertlilerin, daha önce bonservis konusunda 2 milyon pounda anlaşmaya vardığı Everton kulübüne, içinde bulundukları durumu anlattıkları ve Nijeryalı oyuncunun bonservisini alamayacaklarını ilettikleri kaydedildi. Yobo'yu tekrar kiralayabileceklerini de bildiren Fenerbahçe, Everton'dan bu konuyla ilgili son kararını bekliyor.

Santos açık kapı bıraktı
Fenerbahçe'den ayrılarak İngiltere'nin Arsenal takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Andre Santos İstanbul'da takım arkadaşları, yöneticiler ve teknik heyet ile vedalaştı. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Santos, "Ben burada kendimi evimde hissettim. Bu dönem içinde teklif aldım. Bu teklif sonrasında hem benim, hem kulübün menfaatleri doğrultusunda karar alındı" dedi. Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'den olumlu izlenimler bırakarak ayrıldığını, her zaman için geri dönüşün de olabileceğini dile getirerek, "Ön kapıdan çıktığımı düşünüyorum. Kapıların daima açık olduğunu düşünüyorum. Bu ülkeyi, insanları, İstanbul'u, bütün takım arkadaşlarımı, kulüp çalışanlarını ve Türk halkını çok seviyorum. Neden geri dönüş olmasın'' dedi.
alıntı