Kanarya, Juventus'un İsviçreli sol beki ile anlaştı. Sıra A.Gücü'nde Güven Varol var
Şike soruşturması sebebiyle tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren F.Bahçe, beklenen transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertliler Trabzonspor'un ikna edemediği Juventus'un İsviçreli sol beki Reto Ziegler ile anlaşma sağladı. Ziegler, Sampdoria macerasından sonra Mayıs 2011'de Juventus ile 4 yıllık sözleşme imzalamışı. Juventus ile herhangi bir maça çıkmayan 25 yaşındaki oyuncu 2004 yılında İngiliz ekiplerinden Tottenham'a Grasshopper'dan imza attıktan sonra sırasıyla Hamburg, Wigan ve Sampdoria'da kiralık olarak oynamıştı.
Kanarya'nın bu hafta içerisinde ise listesindeki yerli oyuncuları kadrosuna dahil edeceği gelen haberler arasında. Ankaragücü'nden Güven Varol'u renklerine dahil etmesi beklenen sarı-lacivertlilerin Ziegler transferi ile başkent ekibinin sol beki Özgür Çek'ten vazgeçtiği bildirildi. Kanarya ayrıca İsviçre'nin GAİS takımında görev yapan ve bir süre önce G.Saray'ın da istediği Mervan Çelik'i de listesinde bulunduruyor.

Tarihi kongre için mekan talebi
Fenerbahçe Kulübü'nün 18 Eylül veya 25 Eylül 2011 tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı için taraftar en az 10 bin kişilik salon organize edilmesi talebinde bulundu. İnternetteki Fenerbahçeli taraftar sitesi ''www.antu.com'' da yapılan açıklamada, sarı-lacivertli kulübün 104 yıllık tarihinin en önemli kongresi olacağı belirtilerek, yönetim kurulunun bu kongre için altyapı çalışmalarını iyi yapması gerektiği vurgulandı.

alıntı