Kazım'ın arabası takla attı!
Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, takımının sabah antrenmanına giderken kaza geçirdi. Yolda aracı takla atan futbolcu vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.
Beykoz'daki evinden Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gitmek üzere bir arkadaşıyla yola çıkan Kazım, yağış nedeniyle kaygan olan yolda aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Arabasının takla atması sonucu aracın içinde sıkışan futbolcu ve arkadaşınının vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kazım'ın ve arkadaşının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

KAZIM AMELİYAT OLACAK!

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım'ın geçirdiği trafik kazası sonrası sağ el bileğinin kırıldığı öğrenildi.

Beykoz'daki evinden antrenmana giderken geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan milli futbolcunun 3 hafta içerisinde eski sağlığına kavuşacağı açıklandı.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde Kazım'a müdahale eden Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, Kazım'ın sağ el bileğinde kırık olduğunu ve milli futbolcunun bu bölgeden ameliyat olacağını söyledi. Nalbantoğlu ayrıca, Kazım'ın kırık dışında vücudunda yumuşak doku yaralanmaları mevcut olduğunu da belirtti.

Kazım'ın hala olayın şokunu yaşadığını belirten Nalbantoğlu, futbolcunun 3 hafta içinde tekrar eski sağlığına kavuşacağını sözlerine ekledi.

Bu arada Dr. Ufuk Nalbantoğlu, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kopan parmağına da operasyon yapmıştı.