Son haftalarda aldığı galibiyetlerle bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteren takımımızın cumartesi günü oynayacağı derbi maçı öncesi büyük bir kampanya başlatılmıştır. Buna göre, 18 Kasım 2009 Çarşamba günü itibariyle İnönü’de bulunan ikinci mağazamız “İndirim Mağazası” olarak hizmet vermeye başlayacaktır.

aşlatılan kampanya dahilinde, geçmiş tüm yaz ve kış kolleksiyonlarından birçok modelle birlikte, geçtiğimiz sezonun forma ve kamp & antrenman ürünleri ve yeni sezon kış ürünlerinden belirlenmiş 2 model çok özel fiyatlarla reyonlarda yerini alacak... Bu indirim kampanyası, stadımızda bulunan `İNÖNÜ 2 İNDİRİM MAĞAZASI’ nda başlatılmıştır. Diğer mağazalarımız ise bu kampanyaya stokları dahilinde katılacaklardır.
Ayrıca tüm Beşiktaşlılar`ın büyük bir heyecanla beklediği derbi maçına özel, Kartal Yuvası’nda satışta olan Şampiyonluk ürünlerinde %40 indirim sizleri bekliyor olacak. Bu ürünleri alarak hem şampiyonluk ruhunu geri getireceksiniz hem de her Beşiktaşlı`nın evinde 2008-2009 sezonundaki şampiyonluklarımızın hatırası bulunacak.

Beşiktaşlılığı bir yaşam biçimi olarak benimseyen taraftarlarımızı, Beşiktaşımızın 106 yıllık markasına destek için mağazalarımıza bekliyor, 3 Hece 8 harf, SADECE BEŞİKTAŞ diyerek, tribünlerimiz başta olmak üzere tüm Türkiye’yi Çarşamba gününden itibaren siyah ve beyaz renklere bürünmüş olarak görmek istiyoruz.Gün, tüm Beşiktaşlılar`ın omuz omuza durduğunu ve Şampiyonluğa olan inancımızı gösterme günüdür.

Tüm Beşiktaşlıları mağazalarımıza bekliyoruz. Çünkü, “Korsanla Aşk, BEŞİKTAŞK olmaz.”