"ACEMİ GLADYATÖR"

Seslendirenler arasında Mert Fırat, Ceyda Düvenci, Julianne Hough, Laura Chiatti, Luca Argentero gibi isimlerin yer aldığı "Acemi Gladyatör" filmi de bu hafta vizyona girecek filmler arasında yer alıyor.

Fantastik, komedi ve macera türlerini içinde barındıran 3 boyutlu animasyon filmin yönetmenliğini Iginio Straffi yapıyor. Michael J. Wilson'ın da senaristliğini üstlendiği filmin konusu şöyle:

"Roma İmparatorluğu döneminde geçen filmde, Pompeii'yi yıkıma uğratan korkunç patlamanın ardından bir başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo zamanla Roma'nın en meşhur gladyatör okulunda eğitim almaya başlar ve önü açık bir gladyatör olması için babası Chirone elinden geleni yapar. Fakat bu hayat tarzı Timo'ya göre değildir, çünkü onun tek gayesi arkadaşları ve Ciccius Mauritius ile birlikte olmaktır. Bu nedenle de ders saatleri geldiğinde eğitimlere uğramamaya başlar. Bu durum Chirone'nin kızı Lucilla'nın Yunanistan'dan dönmesiyle değişir. Timo şimdi güzeller güzeli çocukluk arkadaşının gönlünü fethetmek, babasını da gelecekteki oğlu olacağına inandırmak zorundadır."