ßen senin için sadece bir rüyaydım. Şimdi uyandın, farkındaysan eğer

- Rüyalar için umut edilmez dimi?

- Her gördüğün rüyayı bir defaya mahsus görürsün..

- Zaten Gözlerim çok ses çıkartıyor.. Ama çığlıklarım duyulmaz.. İçine sıkıştığım dünya üstüne basıp zıplayabileceğim dünyayla aynı olsa gerek.. Söylediklerim köşede..

- Söylediklerin bittiyse söylemediklerinden başla..

- Kelimeler benden daha özgür sanki.. Konuştuklarım hayattan damıttıklarım.. Her şey zıtlıkla var fakat acı bir tebessüm nasıl tatlı bir ßuSe’ye çevirilebilir ki? Ve Gecemi aydınlatan hayalinse eğer gündüzleri hep mi yalnız kalacağım?.. Ne çok yalvarırdım gitme diye ve Ne çok isterdim cehenneme gitmeden önce sende karışmayı.. Anılar başucu kitabım Zorla uyutulduğum gecelerde, okuduğum her satırda sıkıştığım yaşanmışlıkların adı.. Sembolik bakışların kefaretini uzak diyarlara savururken yakalandık, galip çıkan eşitlenirmiş aynalarda.. Kendimi şöyle bir kenara itsem acıyla kopan parçalarımı toparlayabilme ihtimalim olsa ve her geçen gün seni unutma ihtimaliyle daha çok sevsem..

- Ya gözyaşlarını toplayabilir misin kirlenmeden?

- Sonra ve şimdi.. Hangisine ağlasam? Tüm dersler aynı atomun içinde parçalanıp ayrı şehirlerde yorgun. Tek pencereli küçük ve taze bir kalbin varsa benimle paylaşır mısın? Sorusunun masumluğu gözyaşlarım.. Ama aynı zamanda Af dilemenin direnişinde katil gururla buluşma vakti! Şeytanın tüm fısıltıları senden sonrasına inandırıyor.. Bir avuç fazla olur ama, Keşke! Ah keşke! Bir tutam sevseydin beni..


alıntı