17 ARALIK 2011/ 21. ÖNCE OKUL ÖNCESİ DENİZLİ SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI

   
  

İletişim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

17 ARALIK 2011/ 21. ÖNCE OKUL ÖNCESİ DENİZLİ SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI

Sayfa 1/3 123 Son
  • #1
    Cemile ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    32,894
    @Cemile ÖZTÜRK


    17 ARALIK 2011/ 21. ÖNCE OKUL ÖNCESİ DENİZLİ SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI





    DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ 21. SEMİNERİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN
    "ÖNCE OKUL ÖNCESİ EKİBİ" ADINA;
    BAŞTA SAYGIDEĞER HOCALARIMIZA,
    SİZ SEVGİLİ KATILIMCILARIMIZA,
    ANA SPONSORUMUZ MAVİ YUNUS OKUL ÖNCESİ YAYINLARINA
    VE
    ÜSTÜN GAYRETLE ÇALIŞAN EKİP ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

    SEMİNERİMİZDE ÇEKİLEN RESİMLER DÜZENLENENE DEK SEMİNERİMİZ İLE İLGİLİ OLUMLU, OLUMSUZ YORUMLARIMIZI BURADA PAYLAŞALIM.
    Konu Cemile ÖZTÜRK tarafından (17.Aralık.2011 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
    c i m i



    "Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
    Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "

    John Lennon

  • #2
    rahsank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.Kasım.2011
    Mesajlar
    13
    @rahsank






    ben ilk defa bir okul öncesi seminerine katıldım ...çok beğendim...keşke katılım daha çok olsaydı....seminerdeki ortam sıcaktı ama salon çok soğuktu üşüdükemeği geçenlere teşekkürler......

  • #3
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,260
    @Emine TURAN TUNÇ






    Alıntı rahsank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ilk defa bir okul öncesi seminerine katıldım ...çok beğendim...keşke katılım daha çok olsaydı....seminerdeki ortam sıcaktı ama salon çok soğuktu üşüdükemeği geçenlere teşekkürler......
    Salonun soğuk oluşuna sizin adınıza üzüldüm ancak ekibimizin sıcaklığı bunu telafi etmiş sanırım İlginiz ve beğeniniz için teşekkürler

  • #4
    nick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.Nisan.2009
    Mesajlar
    242
    @nick






    Çok beğendim çok faydalı ve güzel bir seminerde,ekip de çok sıcak ve iyi davrandı her şey için çok teşekkür ederim.İnşallah devamı gelir.

  • #5
    denizliliserpil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.Mart.2009
    Mesajlar
    187
    @denizliliserpil






    elimizden geldiğince sizlere güleryüzlü olmaya çalıştık güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.. seminerimiz güzeldi ama katılım azdı.. çok şey öğrendik.. çok eğlendik.. ekibimizi yine bekliyoruz
    Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK"..

  • #6
    Cemile ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    32,894
    @Cemile ÖZTÜRK






    Katılımınız ve güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

    Serpilciğim emeklerine sağlık
    c i m i



    "Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
    Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "

    John Lennon

  • #7
    masummasum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Kasım.2010
    Mesajlar
    13
    @masummasum






    ben katılamadım bu yüzden üzgünüm inş.seneye.

  • #8
    Cemile ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    32,894
    @Cemile ÖZTÜRK






    Alıntı masummasum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben katılamadım bu yüzden üzgünüm inş.seneye.
    Başka bir seminerimize katılmanız nasip olur inşallah.
    c i m i



    "Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
    Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "

    John Lennon

  • #9
    Meltem YANIKOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Mart.2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    16,360
    @Meltem YANIKOĞLU






    MOTİVE EDİCİ GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, BAŞKA SEMİNERLERİMİZDE TEKRAR BULUŞMAYI DİLERİZ

  • #10
    cennet ceylan kölem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.Aralık.2011
    Mesajlar
    1
    @cennet ceylan kölem






    seminer çok güzel ve eğlenceliydi

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 25 ARALIK 2011/ 23. ÖNCE OKUL ÖNCESİ İSTANBUL SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI
      By Meltem YANIKOĞLU in forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
      Cevaplar: 16
      Son Mesaj: 30.Aralık.2011, 20:16
    2. 18 ARALIK 2011/ 22. ÖNCE OKUL ÖNCESİ İZMİR SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI
      By Emine TURAN TUNÇ in forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
      Cevaplar: 28
      Son Mesaj: 23.Aralık.2011, 04:19
    3. 3 ARALIK 2011 / 20. ÖNCE OKUL ÖNCESİ ESKİŞEHİR SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI
      By Emine TURAN TUNÇ in forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
      Cevaplar: 8
      Son Mesaj: 15.Aralık.2011, 21:58
    4. 11 ARALIK 2010 9. ÖNCE OKUL ÖNCESİ İSTANBUL SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI;
      By HALE GAMZE in forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
      Cevaplar: 42
      Son Mesaj: 18.Aralık.2010, 20:24
    5. 7 KASIM 2010 7. ÖNCE OKUL ÖNCESİ DENİZLİ SEMİNERİ SONRASI YORUMLARI;
      By HALE GAMZE in forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
      Cevaplar: 5
      Son Mesaj: 09.Kasım.2010, 18:01

    Bu Konudaki Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook platformu Giriş