Sağlıklı zayıflamaya yardımcı olan 7 şifalı madde

Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı olur. Tiroidi tembel olan kişilerde, bu bezin daha verimli çalışmasını sağlar. Hızlı bir biçimde kilo vermeye yardımcı olur.

Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakımına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasında da son derece etkilidir.

CoenzymQ10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı olan çok güçlü bir antioksidandır. Enerjimetabolizmasını canlandırarak, kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yarar sağlar.

L-Carnitne: Yağ asitlerini, yakmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış ve birikmiş yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle sıkı bir diyetle beraber yapılacak egzersizlerden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur.

Yeşil çay: Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak, kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak, sindirime yardımcı olur.

Krom: İnsülin faaliyetinin etkisini artırır. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde çok etkili olan birmineral olarak kabul görmektedir. Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine yardımcı olur. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcıdır.

Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Vücuda güç kattığından, kilo verirken birtakım enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.
alıntıdır.