İstanbul Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

İstanbul Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri

Like Tree1Likes
  • 1 Post By evdesaglik

Konu: İstanbul Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri

  • #1
    evdesaglik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Şubat.2016
    Mesajlar
    1
    @evdesaglik



    İstanbul Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri





    2009 yılından bu güne Medical Center, Türkiye genelinde ailelere evde sağlık / bakım ve eğitim hizmetleri veren bir sağlık kuruluşudur. Evde bakım merkezimiz, mümkün olan en iyi, en kaliteli ve en üst düzeyde evde bakım hizmetlerini ailelere sunmayı hedef edinmiştir.

    Sizler, sevdikleriniz için saygı, sevgi ve şefkat duygusu içerisinde hizmet verecek nitelikli, profesyonel bir evde bakım hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız, biz size yardımcı olabiliriz. Medical Center ekibi son derece eğitimli ve konularında yetkin kişilerdir.

    Medical Center ofisi hizmet taleplerinizi iletebilmeniz, sağlığınızla ilgili tüm soruları danışabilmeniz ve sorunlarınıza hızlı çözüm bulabilmeniz için 7/24 telefonlarınıza cevap vermektedir. Dilediğiniz zaman sağlık profesyonellerimizden eğitim hizmetleri, kısa süreli hizmet veya uzun süreli hizmet (12 saat/24 saat) taleplerinde bulunabilirsiniz. Hizmet koordinasyon birimimiz tüm sağlık ihtiyaçlarınızın çözümünde sizlere en iyi hizmeti organize edecektir.

    Peki, kısa süreli ve uzun süreli hizmet ne demektir? Hangi hizmetleri içerir?

    Kısa süreli hizmetler ; Sahada bulunan mobil ekiplerimiz (hemşire ve hastabakıcılar) ile hastaların bulundukları ortamda (ev, işyeri), ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin verilmesidir. Bunlardan enjeksiyon, serum uygulama, pansuman, sonda uygulama, laboratuar tetkikleri, kan alma hizmetleri mobil hemşirelerimiz tarafından gerçekleştirilen kısa süreli hizmetlerdir. Evde banyo hizmeti, kişisel temizlik, kısa süreli refakat gibi hizmetler ise hastabakıcılarımız tarafından gerçekleştirilen kısa süreli hizmetlerimizdir.

    Sizler sevdiğiniz yakınlarınız için böyle bir hizmete ihtiyaç duyduğunuzda Medical Center ofisini arayarak hizmet talebinizi iletebilirsiniz. Telefonunuza cevap veren Hizmet Koordinasyon ekibi sizlerden detaylı tüm bilgileri (hastanızın adı- soyadı, hastalığı, reçete sorgulaması, adres bilgileri vs.) alarak talep etmiş olduğunuz gün ve saatte hemşire veya hastabakıcılarımızın organizasyonunu sağlayacaktır. Gerçekleştirilen hizmete ait tüm kayıtlar web tabanlı sistemimizde kayıt altına alınır ve dilediğiniz zaman hastanızla ilgili bu kayıtlara erişebilirsiniz.

    Uzun süreli hizmetler ; Sevdiğiniz kişinin hastanede tedavisi devam ediyor fakat eve mi çıkarmak istiyorsunuz? Kalça kırığı operasyonları veya felç sonrası sevdiğiniz kişinin tam bir profesyonel bakıma mı ihtiyacı var? Ya da son dönem kanser hastalıklarında sevdiğinizin yaşam kalitesini mi yükseltmek istiyorsunuz? Bu ihtiyaçlarınızın tamamı profesyonel bir evde bakım merkezi tarafından sevdiğiniz kişinin bulunduğu ortamda (ev, hastane vs.) sunulan uzun süreli hemşirelik ya da hasta bakıcı hizmetleri ile sağlanabilir.

    Peki hemşirelik hizmetine mi yoksa hasta bakıcı hizmetine mi ihtiyacınız olduğunu nasıl bileceksiniz?

    Medical Center ofisini aradığınızda cevap veren Hizmet Koordinasyon ekibi bu konuda çok yetkindir ve sizden hastanız ile ilgili tüm detaylı bilgileri (adı-soyadı, hastalığı, kullandığı cihazlar, talebiniz, adres vs.) alır. Ve hemen sonrasında Bakım Hizmetleri Uzmanımız sizleri hastane veya evinizde ziyaret eder. Hizmetin en yüksek kalitede sağlanması için en iyi yol Medical Center Bakım Hizmetleri Uzmanı ile aile yakınının bir araya gelmesidir. Bu ziyaret, sevdiğiniz için ihtiyaç duyulan bakım, cihazlar, zamanlama, aile veya hastanın özel isteklerini ayrıntılı bir şekilde konuşma imkanı sunar. Aynı zamanda Medical Center’a soru sormak için mükemmel bir fırsat ve bize de sizi tanımak için mükemmel bir fırsat verir. Sizlerin bu süreçlerde birçok endişelerinizin olduğunu hatta çok bunalmış ve yorulmuş olabileceğinizi biliyoruz. Her konuda sizlerle beraber olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    Bakım Hizmetleri Uzmanımızın ilk ziyareti sırasında aşağıdaki konular görüşülmektedir;

    * Hastanın tıbbi özgeçmişi

    * Hastalığı ile ilgili tedavi protokolü

    * Fonksiyonel değerlendirme (iletişim, konuşma, psikolojik durumu)

    * Fiziksel kapasitenin değerlendirilmesi (hareketlilik, banyo ve inkontinans açısından değerlendirme)

    * Olası problemleri (Enfeksiyon, dolaşım bozuklukları, uyku bozuklukları, ağrı vs.)

    * Düşme riski değerlendirmesi

    * Bası yarası (Yatak yarası) riski değerlendirme

    * Beslenme risk değerlendirmesi

    * Yaşadığı mekanın bakım vermeye uygunluğu

    * İhtiyaç duyduğu cihazlar

    Medical Center Bakım Hizmetleri Uzmanı edindiği tüm verileri evde bakım hekiminin de katıldığı vaka toplantısında değerlendirir. Bu görüşme sonucunda sizlerin talepleri de göz önünde bulundurularak hastanız için hemşirelik hizmetinin mi, Yoksa hasta bakıcı hizmetinin mi uygun olacağına karar verilir. Ve uygun personellerle hizmet, 12 saat veya 24 saat şeklinde talep edilen gün ve saatte başlatılır.

    Önemli diğer bir nokta ise; hastanız eve taburcu olmadan önce, evinde ihtiyaç duyulacak tüm tıbbi cihaz ve ev şartlarının hazır hale getirilmesidir. Medical Center ekibi tüm tıbbi cihazların temini konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Hastanızın ihtiyacı olması durumunda evde yoğun bakım ünitesi şartları oluşturulabilir.
    Emel Hoca likes this.

  • #2
    Emel Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.Mart.2009
    Nereden
    Eskişehir
    Mesajlar
    13,302
    @Emel Hoca







    Sadece hastaların değil, hasta yakınlarının da yaşam kalitesini yükselten bir hizmet veriyorsunuz. ''İyi ki varsınız'', sözcüğü tam sizi yansıtıyor.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Evde Sağlık Hizmetleri - Denizli
      Konu Sahibi Emel Hoca Forum SAĞLIK
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 29.Mart.2014, 01:06
    2. 35 bin kişiye evde sağlık hizmeti
      Konu Sahibi Cemile ÖZTÜRK Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 16.Ağustos.2011, 12:12
    3. I.Uluslararası Bakım Kongresi İstanbul Deklarasyonu
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum MAKALE-ARAŞTIRMA ve BİLİMSEL YAZILAR
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 16.Ocak.2010, 02:05
    4. Danimarka ve Hollanda Sosyal Güvenlik Sistemlerinde Bakım Hizmetleri
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum MAKALE-ARAŞTIRMA ve BİLİMSEL YAZILAR
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 16.Ocak.2010, 01:30
    5. Sağlık Bakanlığının Özürlü Kişilere Sağlık Hizmetlerinin Sunumu Konulu Genelgesi
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum MEVZUAT-GENELGE-YÖNETMELİK
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 16.Ocak.2010, 01:14

    Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş