Göbeğinizi Eritin!


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Göbeğinizi Eritin!

  • #1
    Ayşe Turan BAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.Şubat.2009
    Nereden
    Türkiye'nin kalbinden
    Mesajlar
    12,566
    @Ayşe Turan BAL



    Göbeğinizi Eritin!





    Göbeğinizi Eritin!

    Diyetinize bağlı kalıp kilo verdiniz ancak göbeğiniz bir türlü erimiyor! Göbek, egzersiz gerektirir. Zayıflamak, göbeğiniz kaybolması için çözüm değildir.


    Sırtüstü uzanın. Ayaklarınızı yukarıya kaldırın ve dizlerden kırın. Sol ayağınızı sağ ayağınızın üzerinde makas yapın. Ellerinizi ensenize koyun. Nefes alın ve bacaklarınıza doğru kalkarken nefes verin. Bu hareketi 15 kere tekrarlayın.

    Sırtüstü uzanın. Ayak tabanlarınızı birbirine yapıştırın. Nefes alın, verirken ellerinizle bacaklarınıza doğru uzanmaya çalışın. Bu hareketi 15 kere tekrarlayın.

    Sırtüstü pozisyonunda, bacaklarınızı, belden itibaren dümdüz yukarı kaldırın. Tabanlarınız tavanı görsün. Karın kaslarınızdan güç alın ve ellerinizle ayakucunuza doğru uzanın. Karın kaslarınızın gerildiğini hissedeceksiniz. Hareketi 15 kere tekrar edin.

    Sırtüstü pozisyonundayken, ellerinizi poponuzun altına koyun. İki bacağınızı da yerden biraz yükseğe kaldırın. Bacaklarınız yere paralel olsun. Nefes alırken biri bacağınızı kendinize doğru çekin. Sonra aynı hareketi diğer bacağınızla da uygulayın. Hareketi 15 kere tekrar edin.

    Sırtüstü pozisyonunda, bacaklarınızı belinden yukarıya doğru kaldırın. İki bacak birbirine yapışık olsun. Nefes verirken bacağınızı indirin, ancak yere değdirmeden tekrar kaldırın. Hareketi 15 defa tekrarlayın.

    Sırtüstü pozisyonunda uzanın. Bacaklarınızı dizden kırın. Ayak tabanlarınız yere bassın. Karnınızdan güç alarak, bedeninizi yukarı kaldırın. Elleriniz yanlar5da, bacak bileklerinize uzanmaya çalışın. Hareketi 15 kere tekrar edin.

    Yan yatın. Üstteki bacağınızı, belinizin üst kısmı hiç hareket etmeden, ileriye doğru gerin. Vücudunuzun üst kısmını tam tersi tarafa doğru döndürmeye çalışın. Bu sırada ellerinizle başınızı destekleyin. Aynı hareketi farklı yönlerde, her iki bacak için yapın. 15 kere tekrarlayın.

    .ALINTIDIR.

  • #2
    derya22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.Aralık.2009
    Mesajlar
    11
    @derya22







    bu bilgiler için teşekkürler ama şöyle bir durum söz konusu bunlara başlayıp sonra bırakılmamalı aksi takdirde göbekler büyür

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. göbeğinizi biberle eritin
      Konu Sahibi jesika Forum CİLT BAKIM-MAKYAJ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 11.Aralık.2009, 18:15

    Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş