Geçmeyen Sivilce ve Lekeler İçin Bitkisel Çözüm

Sivilce, çil, güneş lekesi veya hamilelik zamanı oluşan lekeler. Bunlar hemen herkesin başına gelmiştir. Bir şekilde eczanelerden veya bitkisel ürünlerden bazı ürünler alıp kullanmışlardır. İşe yarayıp yaramaması ayrı konu. Fakat size kesin işe yarayacak yöntemi sunacağım...

Geçmeyen Sivilce ve Lekelere Bitkisel Çözüm
Hayat iksiri diye adlandırdığım İsviçreli Dr. Samstin'ın yaptığı İsveç iksiri uzun ve sağlıklı yaşamanın formülüdür. Dr. Samstin ve ailesi uzun yıllar boyunca sağlıklı yaşamıştır. Hiçbir rahatsızlığı olmadan 104 yaşında attan düşerek hayatını kaybettikten sonra not defterinin arasında bu mucize iksirin yapılışı ve hangi rahatsızlıklar için nasıl kullanılabileceği hakkında belgeler bulunmuştur.

İsveç İksiri, 32 çeşit bitki ve bitki sularından oluşur. Ülkemizde de “İsveç İksiri” adı altında ürünler yapılmıştır. Fakat sadece 16 bitkinin karışımıyla elde edilen karışımlar satılmaktadır.

İsveç iksiri her evde olması gereken acil bitkisel antibiyotiktir. İsveç İksirini, aklınıza gelebilecek birçok hastalık için kullanabilirsiniz veya hasta olmamak için bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. İsveç İksirinin şifaları ve faydaları saymakla bitmez ancak bizim konumuzla alakalı olan kısmı sivilce ve ciltte oluşan lekelerle olan kısmı.

İsveç iksiri müthiş bir izleri iyileştirici buluştur. Eskilerden kalma yara, yanık, sivilce ve hatta mermi izlerini dahi geçirmekte bulunmaz bir bitkiseldir.

Kullanım Şekli;


Sabahları aç karnına 1 kapak İsveç İksirini yarım çay bardağı suya veya meyve suyuna katarak içilmesi, gün içerisinde 2-3 kez leke veya sorunlu bölgelere hafif nemli pamuğa dökülerek pansuman yapılmasıdır. Buna uzun süre devam edildiği takdirde cildinizde vücudunuzda olan değişimlere siz ve etrafınızdakiler bile inanamayacaklar... Bu denenmiştir.

Buna ek olarak “İsveç İksiri”yle beraber önerdiğim diğer doğal mucize “İnci Tozu Kremi”dir. Okyanus diplerinde uzun süre sonucu oluşan bu değerli taşlar insan cildine faydasının keşfedilmesiyle inanılmaz hızlı bir şekilde dünyaya yayılmıştır. Geçmiş dönemde sarayların harem kısmındaki bayanların ve günümüzde de en çok Uzakdoğulu Kadınların kullandığı bu krem cildi pürüzsüzleştirir, adeta bebek teni gibi tertemiz ve canlı kılar.

İnci Tozu Kremi, cildin nem dengesini sağlar, ölü deriyi atar yerine taze, canlı bir cilt getirir. Oluşan lekeleri bertaraf eder, tekrar çıkmasını önler. Unutmayın temiz, canlı bir ciltte ve sağlıklı bir vücutta bu tür şikâyetler oluşması çok zor bir durum. İnci Tozu Kremini iksirle pansuman yaptıktan sonra günde 1-2 kere çok ince bir tabaka halinde kullanabilirsiniz.

Aldıkları ürünlerden sonuç alamayanlara veya sorunlarına çözüm için yeni ürün almak isteyenlere tavsiyem İsveç İksiri ve İnci Tozu Kremi’dir.

Sağlığınız için doğal ürünleri tercih edin felsefesiyle binlerce insana Doğal, Bitkisel ve Alternatif tıp Bitkisel Destek ürünlerini sunmaktayız. Amacımız insanlara parasının ve o ürün hakkında beklentilerinin karşılığını verebilmektir.

Mustafa Karakaya