Doğal ve Bitkisel Varis Tedavisi

Varis tedavisi için size iki yol önereceğim. 2 kolay adımda varisten kurtulma şansınız olabilir.

1. Adım: Damarlar Üzerindeki Baskıyı Azaltın

Varisten kurtulmak için, önce damarlar üzerindeki baskıyı azaltmak gerekir. Özellikle damarlar, bacaklarınızı yerçekimine karşı, kalbe "tepeye" kan pompalamak zorundasınız. Neyse ki, basit yaşam tarzı değişiklikleri büyük ölçüde damarların katlanmak zorunda olduğu basıncı azaltabilir.
İşte damardaki basıncı azaltmanın bir kaç yolu:

Doğru Egzersiz
Bazı sporlar damar üzerinde etkileri nedeniyle tavsiye edilmez. Bu sporların etkileri kan akışını engeller ve damarlar üzerindeki baskıyı yükseltir. Eğer tavsiye edilmeyen bir spor yapmak isterseniz varis çorabı giymek ve doğru takviyeler ile damarları güçlendirebilirsiniz. Size öneriler yüzme, hızlı tempolu yürüyüş, yoga ve germe hareketleri.

Doğru ayakkabı giymek
Ayakkabı tamamen fark yaratabilir. Iyileşmek için düşük düşük tabanı olan ayakkabı giyin. Düşük topuklu ayakkabılar giymek bacaklarda daha iyi kan dolaşımını teşvik eder . Dar ayakkabı giymeyin b u kan akışını kısıtlar ve varis gelişme riskini artırabilir.

Yeterli miktarda su için


İçme suyu damarları yumuşatmaya yardımcı olur. Daha kolay dışkı çıkışı, aynı zamanda hemoroid önlemeye yardımcı olacaktır. Bacak damarlarınızı daha az zorlayacak. Ayrıca, içme suyu kilo vermek için harika bir yoldur.

2.Adım: Damar Duvarlarını Güçlendirmek

Damar duvarını güçlendirmek varisi yok etmenin iyi yollarından biridir.
İşte damar duvarını güçlendirmek için yapılacaklar:

Sıcaktan kaçının soğuğu deneyin
Bu varis için kullanabileceğiniz en iyi doğal ilaçlardan biridir çünkü soğukluk düz kasları doğrudan uyarır ve yüzeysel damarların daralmasını sağlar. Genellikle kendi ev içinde yapmak kolay bir tedavidir. Soğuk duş almayı deneyin.

Doğal Takviyeler alın
En iyi ve damarları güçlendirmek için kanıtlanmış tek yol doğal takviyelerdir. Bazı özel otlar ve meyve özleri güvenli tedavidir ve varis önlemek için kullanılır.

Bunların dışında size önerebileceğimiz varisi doğal ve bitkisel olarak tedavi edebilecek bir site: Varis tedavisi ve Bitkisel Varis Tedavisi


.alıntıdır.