Bu Küçük İcatla Horlamanız Kesilsin
Paul Smith Güneş GözlüğüUzaya Dolmuş 200 Bin $Evlenenin Sağlığı DüzeliyorLost'un Sırları Ortaya ÇıkacakiPhone Cinsel Performansınıza BakıyorSeksi Şarkıcının Garip GecesiDünyanın En Moda ŞehirleriHorlama, sadece kişiyi ve çevresindekileri etkileyen bir sağlık sorunu olmayıp, aynı zamanda özel hayatı da olumsuz etkileyen bir problem. Horlama sorununu kökten kaldırmak bu küçük icatla mümkün olacak.


Uyku kalitenizi ve dolayısıyla yaşam kalitenizi düşüren horlama sorunundan tümüyle kurtulmak için Horkes’i düzenli olarak 30 gün süreyle kullanmanız yetiyor.


Horlama belirtileri ve çözümü

Horlama; damağın yumuşak olması, küçük dilin sarkması, genizde et olması, burun kemiğinde eğrilik olması gibi sağlık sorunlarından kaynaklanabiliyor. Bu sorunların neden olduğu horlamalara karşı geliştirilen Horkes cihazı, kullanılmaya başlandığı günden itibaren horlama sorununu tamamen ortadan kaldırıyor.

Herhangi bir yan etkisi olmayan, kokusuz olması ve kişinin kolayca yanında taşıyabilmesi artıları arasında.


Horkes horlamayı nasıl kesiyor?

Horlama sorununa karşı yüzde 99 etkili olan Horkes, nefes yolu sinirlerini etkili bir biçimde harekete geçiren ve nefes alma sırasındaki iletişim yolunu açan yüksek güce sahip CMOS çipi taşıyor. Bu çip sayesinde kullanıldığı andan itibaren fiziksel nedenlerden kaynaklanan horlamayı hemen kesmeye yardımcı olur.

Horkes, nefes yolu tıkalı ya da daralmış kişilerin nefes yolunu açıp, nefes geçişini rahatlatıp horlamayı engelliyor. Cihazın iki ucunda nefes almayı kolaylaştıran oluk yer alıyor.

Horlama sorununa tümüyle veda etmek için Horkes’i düzenli olarak 30 gün boyunca kullanmanız gerekiyor. Hemen hatırlatalım, kilo problemi olanların ise Horkes’i 90 gün boyunca düzenli kullanması şart. Horkes'in satış fiyatı ise 89 YTL
alıntı