EVİMDEKİ ECZA DOLABIMDAKİ.
SÜPER BİR ÜRÜN DAHA.

ALOE VERA TERMO LOSYON (Isıtıcı losyon)

İçerik: % 45 aloe vera, menthol,okaliptus, wintergrun yağı,jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı bulunur. Mentol, okaliptüs, wintergrun yağı; bu yağlar kan dolaşımını sağlar. Daha hızlı bir şekilde ağrının dinmesine yardım ederler.
Jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı cildi yumuşatır, rahatlama sağlar. Ayrıca selülit oluşumunu önler.

Etki alanları uygulama şekli
BEL AĞRISI & FITIKLAR: Acil yardım spreyi sıkılır. Dairesel hareketlerle cilde yedirilir. Üzerine termo losyon sürülür. Cilt tarafından emilinceye kadar dairesel masajla yedirilir. Üzerine streç film kapatılır. 2 saat içinde ağrı kaybolur. Bel fıtığı ileri derecede ise ağrı hafifler, hastayı rahatlatır. Akşam yatarken elektrikli battaniye kullanılırsa, etki artar.
İstenilen sıklıkla kullanılır. Fizik tedavi öncesi uygulanırsa fizik tedavinin etkisi daha çok artar. Elektrotlar için ayıca jel sürmeye ihtiyaç duyulmaz.

BURKULMALAR VE ÇARPMALAR, DARBELER: Burkulma olur olmaz acil yardım spreyi sıkılır. Masaj ile cilt tarafından emilmesi sağlanır. Aloe vera concentrate sürülür. Serinletir. Oluşabilecek ödem ve iç kanama önlenir. Buz tatbikine gerek yoktur. Bu uygulamadan 3-4 saat sonra AĞRI VARSA ısıtıcı losyon uygulanır. Bölgesel ısınma için üzerine streç film sarılır. 2 saat sonra streç film çıkarılır. İhtiyaç duyulan sıklıkla uygulanır.

EKLEM AĞRILARI, SIRT AĞRILARI, TUTULMALAR, SPORA BAĞLI KAS TUTULMALARI ve masaj losyonu: Aloe vera acil yardım spreyi sıkılır. Termo losyon dairesel hareketlerle uygulanır. Bölgesel ısınma için üzerine streç film sarılır. 2 saat sonra streç film çıkarılır. İhtiyaç duyulan sıklıkla uygulanır.
SPORA BAŞLANACAKSA SPOR ÖNCESİ SPORDA ÇALIŞTIRILACAK KASLARIN BULUNDUĞU DERİ ÜZERİNE DAİRESEL HAREKETLERLE MASAJ YAPILARAK UYGULANDIĞINDA BÖLGE ISINIR VE SPOR SOPNRASI OLUŞABİLECEK KAS AĞRILARI ÖNLENİR.
TENTON YIRTILMALARI VE KOPMALARI: İyileşme sürecini destekler. İstenilen sıklıkla uygulanır.
DİZ OPERASYONLARI TEDAVİSİ ve yara izleri: Yaranın bakımına iyi gelir.
LUMBAGO: Bolca sürülür. Masaj ile yedirilir.
İLTAHAPLI OLMAYAN ROMATİZMA: Bolca sürülür. Masaj ile yedirilir. Üzerine streç film kapatılır. Bölgenin ısınması sağlanır. Kaplıca tedavisi sırasında kullanıldığında çok daha yaralı olduğu görülmüştür. Banyo sonrası sürülür. Aloe vera içecek içmek yararlıdır.
ŞİŞLİKLER VE ÖDEM VARSA ASLA UYGULANMAMALIDIR. MSM JEL KULLANILMASI UYGUNDUR.

SİNÜZÜT: Alın ve elmacık kemiklerine ısıtıcı losyon masaj yapılarak sürülür. 4319 Göz dinlendirme maskesi sıcak su içinde ılık hale getirilir. Kurulanır. Bir kağıt havluya sarılır. Hasta yatar, maske takılır. Maske soğudukça ılık hale getirilir. Yaklaşık 80 dakika tatbik edilir. Sonra hasta rahatlar. İstenilen sıklıkla uygulanabilir. İleri derecede olmayan sinüzitlerde sinüslerin boşalmasına yardım ederek tedavi eder.

SİNİRLERİN YATIŞTIRILMASI: Ayak ayasına, göğüs kemiğinin alt ucuna, sol el ayasına dairesel hareketlerle bastıra bastıra masaj yapılırsa sakinleştirir.

ASTIM, ALLERJİK RİNİT ve BORONŞİT: Uykudan önce göğse sürülür. Rahat nefes almayı sağlar. Aloe vera gel life essence (aloe vera içecek) içildiğinde bağışıklık sistemi güçlenir ve zaman içinde hastanın eskisi kadar sık hastalanmadığı gözlenmiştir.
Soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığında burunu açar.
MİGREN: Ağrı duyulan bölgeye eşit miktarda acil yardım spreyi ve ısıtıcı losyon karıştırılarak masaj yaparak uygulanır. En az 4 ay Aloe vera gel life essence (aloe vera içecek) içildiğinde eski atakların hafiflediği görülür.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DURUMLAR:
• Elinizi bol su ile yıkayınız ve gözünüze sürmeyiniz.
• Varisli ve kılcal damar çatlaması olan bölgelere uygulamayınız.

Herhangi bir yan etki bildirilmemiştir. İlaç değildir. LR Kozmetik firması ürünüdür. 100 ml’lik ambalajda LR danışmanlarınca satılır.