Geliştirilmiş: Custom QuickSupport
* Kişisel Custom QuickSupport uygulamanızı oluşturduğunuzda, kişiler listenizin verilerini belirleyin. Müşteriniz QuickSupport uygulamasını başlatır başlatmaz bu kişiler listesinde belirir ve telefon ya da e-posta aracılığıyla bir ID ve şifre alışverişine gerek kalmaksızın tek bir tıklama ile doğrudan buna erişebilirsiniz.
* Yasal olarak güvende olmak için QuickSupportta kişisel bir sorumluluk reddi konumlandırabilirsiniz.
* Artık, şifre güvenliğini kendiniz tanımlayabilirsiniz.
* Ayrıca, sohbet mesajları seçeneğine de QuickSupport aracılığıyla ve TeamViewer bağlantınızı kurmadan önce, müşteriniz bir kişiler listesi hesabına sahip olmasa bile sahip olursunuz.




Hepsi yeni: QuickJoin
* Yeni QuickJoin modülü online sunumlar ve toplantılar için idealdir. Davet fonksiyonu ile artık oturum öncesinde katılımcılarınıza oturum verileri gönderebilirsiniz. Katılımcılar uygulama aracılığıyla artık size bağlantı kurabilir. Bu da sizi katılımcılarınızın her birinin verilerini bilgisayara vermekten kurtarır. Sunumu yapan kişi olarak ayrıca bir bağlantı kurmuş olsalar bile katılımcılarınızın hangi zamanda sizin uygulama pencerelerinizi görebileceğini belirleyebilirsiniz.
* QuickJoin ile, online sunumlar için VoIP, video, whiteboard ve sohbet gibi tüm önemli fonksiyonlar mevcuttur.

Kişiselleştirilmiş: Host Modülü
* TeamViewer Host Modülünü tamamen kendi ihtiyaçlarınıza göre kişisel bir temelde ayarlayın. Custom QuickSupporta benzer şekilde artık Host Modülünü logonuz ve selamlama metniniz ile tasarlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre yükleme alanında her iki modülü de oluşturabilirsiniz.

Ek Geliştirilmiş ve Yeni Fonksiyonlar
* Optimize performans: TeamViewer bağlantıları - özellikle de şirket ağlarına ve şirket ağları arasında - artık daha hızlı ve daha stabil.
* Daha kullanışlı tasarım: Daha hızlı ve daha kolay dolaşım! Uzaktan bakım ile sunum modları arasındaki yeni açık ayrım canlandırıcı tasarımı ile ikna edicidir ve daha kullanışlıdır.
* Otomatik: Artık, TeamViewer uzaktan yeniden başlatma veya bir güncelleme sonrasında otomatik olarak bağlantıyı yeniden kurar.
* Yeni dil sürümü: TeamViewer ayrıca şimdi Çince olarak da mevcuttur. Toplam, TeamViewer artık 19 dilde kullanılabilir. Ek dil sürümleri de bunları takip edecektir.
* Daha güvenli: TeamViewer seçeneklerini şifre ile koruyabilirsiniz.


Download :

https://www.onceokuloncesi.com/dosya...9db3a1d623.rar