Değerli Öğretmenlerim..

Son zamanlarda dikkatimi çeken problem içinde en çok sıkıntı yaşadığınız planları açamamak geliyor.Bende bu konuda sizlere yardımcı olabilmek için bu konuyu açıyorum. İzlemeniz gereken yöntemleri sırasıyla anlatacağım.

Öncelikle https://hotfile.com/dl/130082919/c79...rekli.rar.html linke tıklayarak indirme sayfasına gidiyoruz.
Resimde görüldüğü gibi normal indirmeye basıyoruz


15 sn bekledikten sonra karşımıza captcha kodu gelecek


captcha kodunu girdikten sonra yüklemek için tıklayın yazısına basıp dosyayı bilgisayarımıza indiriyoruz..


Dosyayı indirdikten sonra kaydettiğimiz dizine giderek dosyamıza sağ tıklayıp klasore çıkart diyoruz. Umarım Winrar programınız vardır. (Winrar Proramını https://s2.dosya.tc/server3/d0tMDy/Winrar.exe.html buradan indirebilirsiniz.)


Dosyayı klasore çıkarma işlemi bittikten sonra karşımıza 3 tane program gelecek


Kısaca programları tanıtayım
-Office 2003 : Katılımsızdır. İçerisinde Word, Excel ve Powerpoint sürümleri mevcuttur. Tek yapmanız gereken Office 2003 Simgesine Çift tıklayıp beklemek. Masaüstünüze Simgeleri geldikten sonra office 2003 kullanımıza hazırdır. (bu işlemden sonra sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.)
-FileFormatConverters : Eğer planlarınız office 2007 de yapılmış ise bu programı yükleyerek office 2007 belgelerinizi ve planlarınızı office 2003 te açmanızı sağlayacaktır.
-Foxit Reader : Bu programda PDF uzantılı dosyalarınızı açmak için gereklidir. Buda office 2003 olduğu gibi katılımsızdır. Tek yapmanız çift tıklayıp beklemek.
Umarım İşinize yarar. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda bu başlık altında problemleri belirtirseniz hertürlü yardımcı olabilirim. Kolay gelsin...

NOT: Bu programlar Windows XP kullanıcıları için geçerlidir. Windows 7 de denenmemiştir. Windows 7 kullananlar içinde yöntem aynıdır. Windows 7 de çalışmaz ise Office 2007 yada Office 2010 versiyonlarını bulup kurarak deneyebilirler.


BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR.